files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Bronzových chlapcov privítal primátor

Utorkové ráno bolo na Mestskom úrade rušno. Už o 9.00 totiž na mestskej radnici privítal primátor Michaloviec Viliam Zahorčák hádzanárov HC winLand Michalovce. Tí sa minulý víkend predstavili na záverečnom turnaji Final - Four v Prešove, kde získali bronzové medaily za tretie miesto. Táto medaila je pre michalovskú mužskú hádzanú historickou.

V samom úvode si slovo vzal primátor mesta. Ten ocenil úspech družstva a podotkol, že táto medaila je historicky prvou pre michalovskú mužskú hádzanú. Potom predstavil kapitán družstva Martin Bumbera všetkých hráčov, ako aj členov realizačného tímu či vedenia.

Slovo samozrejme padlo aj na súčasnú situáciu v mužskej hádzanej. Primátor mesta ocenil, že hráči winLandu aj napriek finančných problémom vzorne reprezentovali mesto a robili mu výbornú reklamu. Takisto vyzdvihol aj prácu mecenáša klubu Stanislava Hudáka, ktorý tri roky financuje klub zo svojich finančných prostriedkov. Podľa jeho slov mu je ľúto, že mužská hádzaná má existenčné problémy, no vyjadril presvedčenie, že mužská hádzaná nezanikne.

K danej tématike mal čo povedať aj samotný majiteľ spoločnosti winLand Stanislav Hudák. Podľa jeho slov nie je klub momentálne v najlepšiej ekonomickej situácii a aj preto zatiaľ nepodal prihlášku do ďalšej extraligovej sezóny. V súčasnosti sa túto situáciu intenzívne snaží riešiť a aj keď uzávierka prihlášok bola do 31. mája, vedenie hádzanárskeho zväzu sa rozhodlo michalovskému klubu počkať do 10. júna. Podľa Hudákových slov mládežnícka hádzaná v meste nezanikne, no čo sa týka mužského klubu, momentálne nie je situácia najružovejšia. Všetko sa tak ukáže v nasledujúcich dňoch. V samom závere sa všetci hráči, realizačný tím, ako aj funkcionári podpísali do knihy mesta.



Uverejnené: 04.06.2013 15:36:08

Fatal error: Allowed memory size of 536870912 bytes exhausted (tried to allocate 32 bytes) in /data/c/c/cce2f648-a924-4e5d-bcd4-7adf9f66146e/chemkostavarena.sk/sub/novinyzemplina/clanky.php on line 623