files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Rezerva MFK Zemplín tesne zdolala Stropkov

Rezerva futbalového klubu MFK Zemplín Michalovce sa rozlúčila s domácim prostredím plným bodovým ziskom, keď v predposlednom 29. kole IV. ligy Skupina Východ zdolala po dvoch góloch Lukáša Jacka Stropkov 2:1.

V stretnutí, ktoré sa hralo na ihrisku v Topoľanoch, boli od úvodných minút aktívnejší domáci a hneď  na začiatku vyskúšal pozornosť hosťujúceho brankára Bíroša Jacko, ktorý z priameho kopu namieril iba do neho. O pár minút nato ten istý hráč ohrozil Bíroša opäť, tentoraz jeho štipľavú strelu Stropkovčan vyrazil na roh. V 21. minúte Demčo namieril veľmi nepresne. Krátko pre uplynutím polhodiny hry napriahol spoza šestnástky aktívny Jacko a jeho parádna strela skončila v šibenici brány Tesly. V 35. minúte chyboval vzadu Sochanič, ale Vachaľ zato domácich nepotrestal, pretože vystrelil iba do Brédu. O tri minúty nato sa však už hostia radovali, Bilas nádherne trafil do vinkla - 1:1.

Hneď po prestávke mohol Michalovčanov do vedenia opäť poslať Štofík, ale po priamom kope M. Devečku z päťky nechal vyniknúť Bíroša. V 55. minúte sa ocitol v dobrej streleckej pozícii Forgáč, s jeho pokusom si stropkovský gólman poradil. O pár minút nato vystrelil z hranice pokutového územia Jacko a Bíroš na jeho projektil nedočiahol - 2:1. V 69. minúte mohol zvýšiť domáce vedenia Mukhametdinov, ale po centri M. Devečku v tutovke namieril iba do Bíroša. Hneď na druhej strane vystrelil tesne vedľa Bilas. V 71. minúte nepochodil ani Homoľa, ktorý poslal loptu mimo Brédovej brány. Do konca stretnutia si už Zemplín ani Tesla žiadnu šancu nevypracovali, a tak sa domáci radovali z najtesnejšej výhry.

MFK Zemplín Michalovce B - MŠK Tesla Stropkov 2:1 (1:1)

Góly: 28. a 63. L. Jacko - 38. Bilas

ŽK: 89. M. Regáli - 60. Teraz

Rozhodoval: Zvolánek - 100 divákov

MFK ZEMPLÍN B: Bréda - Pavlov, Dargaj, Sochanič, M. Devečka – L. Jacko, Ďurik, J. Štofík (74. T. Kozár) – Mukhametdinov, L. Forgáč, M. Regáli

Zdroj: mfk zemplín



Uverejnené: 09.06.2013 22:13:32
files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.