files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Do začiatku Iuventa Beach Cup 2013 zostáva desať dní

Ani tento rok nebude chýbať v srdci Zemplínskej Šíravy, v rekreačnej oblasti Kamenec turnaj v plážovej hádzanej, ktorý nesie už druhý rok názov Iuventa Beach Cup 2013. Turnaj sa uskutoční opäť v troch dňoch od piatka 5. do nedele 7. júla. Novinkou je to, že organizátorom bude k dispozícii aj umelé osvetlenie, ktoré prinesie pre diváka ešte väčší zážitok.

Prihlásiť sa ešte dá

Piaty ročník čoraz populárnejšieho turnaja v plážovej hádzanej Iuventa Beach Cup 2013 sa nezávratne blíži. Sviatok "plážovky" sa totiž začína už v piatok 5, čiže presne o desať dní. Podobne, ako minulé roky, aj tentoraz, sa bude súťažiť v troch kategóriách – mužskej, ženskej a amatérskej. „Momentálne máme prihlásených 31 tímov z toho desať ženských, deväť mužských a dvanásť amatérskych. Už teraz teda môžem povedať, že z pohľadu účasti bude piaty ročník najsilnejší. Minulé leto sme mali na turnaji 30 družstiev, čo bol rekord a už teraz je teda prihlásený o jeden tím viac,“ uviedla jedna z organizátorov podujatia Zuzana Ondo – Eštoková, ktorá turnaj v plážovej hádzanej organizuje už piaty rok spoločne so svojou sestrou Annou. Podľa jej slov sa prihlásiť na piaty ročník tohto čoraz populárnejšieho športu ešte dá. „Prihlásiť sa dá do piatka 28. júna. Záujemcovia tak môžu urobiť na e-mailovej adrese iuventa.beachcup@gmail.com.“ My len dodajme, že štartovné na každého hráča je 10 eur, ktoré sa vyplácajú na mieste. V tejto cene je občerstvenie, vstup na bazény a jedno teplé jedlo na deň.

Hrať sa bude aj pod umelým osvetlením

Podobne, ako minulý rok, aj tentoraz je generálnym sponzorom tohto podujatia firma Chemkostav, a.s., ktorá zabezpečila plážové ihrisko, a tak opäť podujatie nesie názov Iuventa Beach Cup. „Výhodou tohto podujatia je, že ihrisko je priamo v srdci Zemplínskej Šíravy, v rekreačnej oblasti Kamenec. Sme teda v centre diania a aj preto nám plne vyhovuje,“ zdôraznila Zuzana Ondo – Eštoková, podľa ktorej bude aj piaty ročník okrem vynikajúcej plážovej hádzanej lákať aj bohatým sprievodným programom či oceňovaním tých najlepších. „Samozrejme, toto nemôže chýbať. Okrem toho, že vyhlásime najlepšie družstvá či najlepších hráčov a hráčky, tentoraz sme pre tímy pripravili aj jednu novinku, ktorou je súťaž o najoriginálnejšie dresy. Navyše, po prvýkrát sa bude hrať aj pod umelým osvetlením, s ktorým nám pomohla obec Kaluža. Som si istá, že takáto hádzaná bude pre diváka ešte viac atraktívnejšia,“ podotkla organizátorka podujatia, podľa ktorej bude kompletne herný plán turnaja známy začiatkom budúceho týždňa.

Peter Brendza



Uverejnené: 25.06.2013 19:33:23 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.