files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín v príprave vysoko zdolal Nowy Sacz

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce vyhrali v príprave na novú sezónu svoj druhý zápas, keď na vlastnom trávniku v rámci 18. ročníka Memoriálu Štefana Nadzama zdolali účastníka druhej najvyššej poľskej ligy Sandecju Nowy Sacz vysoko 4:0 (2:0). O góly MFK sa postarali Hamuľak, Gamkrelidze, Obert a Leško. Zverenci trénera Jozefa Bubenka sa najbližšie opäť predstavia doma, keď v generálke na úvodné kolo II. futbalovej ligy privítajú v utorok 16. júla o 18.00 na svojom ihrisku družstvo Lokomotívy Košice.

Michalovskí futbalisti držali celý prvý polčas hru pod svojou kontrolou. Už v 5. minúte sa diváci tešili z prvého gólu. Obert po pravej strane vysunul Kuncu, jeho center sa dostal k Hamuľakovi a ten so svojou šancou naložil tak, ako mal - 1:0. Michalovský útočník bol naďalej pri streleckej chuti. Tri minúty po úvodnom presnom zásahu sa presným centrom prezentoval Obert, no brankár Cabaj si tentokrát so strelou Hamuľaka podaril. Následne sa dosť dlhú dobu nič nedialo až v 37. minúte udrelo na strane hostí po druhýkrát, keď Kunca prenikol obranou hostí a po jeho prihrávke rozvnil sieť Gamkrelidze - 2:0.

Hneď v úvode druhého dejstva sa mohol strelecky presadiť opäť Hamuľak, no zoči - voči brankárovi hostí preloboval nielen jeho, ale aj celú bránu. Hneď nato na druhej strane nepríjemne pálil hosťujúci Babenek, Raška ale jeho strelu vytesnil na rohový kop. Ten istý hráč dal o sebe vedieť aj v 60. minúte, jeho strela však opäť v sieti neskončila. V 66. minúte sa Michalovčania tešili po tretíkrát. Na center Janočko z nepriameho kopu si totiž nabehol Obert a tento hráč si otvoril svoj strelecký účet v Michalovciach 3:0. Následne mali šancu aj hostia, Jenčo však pri prvej strele výborne zasiahol a dorážku vykopol z bránkovej čiary Gallo. Sedem minút pred koncom Poliakov dokončil Leško, ktorý uzavrel zápasové skóre na 4:0. V samom závere ešte mohol potrestať zlú rozohrávku hostí Danko, ale jeho technická strela skončila na brvne Bombovej brány.   

MFK Zemplín Michalovce - MKS Sandecja Nowy Sacz 4:0 (2:0)

Góly: 5. M. Hamuľak, 37. Gamkrelidze, 66. I. Obert, 83. A. Leško

MFK ZEMPLÍN: Raška (61. T. Jenčo) - I. Obert (81. D. Horňák), Michal Gallo, T. Sedlák, M. Vanák - Kovaľ (69. S. Danko), Podhorin (60. Morlacchi), V. Janočko (66. L. Janič), Gamkrelidze (74. A. Leško) - D. Kunca (66. M. Regáli), M. Hamuľak (78. L. Jacko)

MKS SANDECJA: Cabaj (83. Bomba) - Makuch (83. Szeliga), Czarnecki, Petrán (83. Orzechodski), Mójta (74. Skaby) - Bebenek (64. J. Čertík), Greszczyk (66. Szczepanski), Nowak (78. Kostrubala), Kosioronski (72. Kalisz) - Zanislan (67. Gorski), Badalyan (78. Tokarz)



Uverejnené: 12.07.2013 22:30:57
files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.