files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Futbalisti MFK Zemplín s najtesnejším víťazstvom

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce zvíťazili v treťom kole II. futbalovej ligy na domácom trávniku nad tímom MFK Tatran Liptovský Mikuláš 1:0 (0:0). O víťazstve Michalovčanov rozhodol presne po hodine hry útočník Dominik Kunca. Zverenci trénera Jozefa Bubenka sú tak po troch odohratých kolách bez prehry a so siedmimi bodmi len o horšie skóre na treťom mieste, za vedúcim Sencom a druhým Šamorínom.

 Solídne zaplnené tribúny videli futbal dobrej úrovne. Domáci futbalisti sa podľa očakávania od úvodu zahryzli do súpera, gól však dosť dlho neprichádzal. Už po niekoľkých sekundách hry sa prehnal obranou hostí Kunca, jeho strieľany center ale stopéri zblokovali. V tretej minúte zase hostí vystrašil Janočko, ktorého tvrdý projektil vyškriabal brankár Šavol na rohový kop. Michalovčania síce mali územnú prevahu, hostia ich ale do vyložených šancí nepúšťali. V 23. minúte prenikol aktívny Kunca, ktorý poslal krížnu prihrávku do pokutového územia, strelu Božoka však vytlačil Šavol na ďalší rohový kop. O päť minút ušiel obrane hostí po pravej strane Kovaľ, presnou prihrávkou našiel Božoka, Šavol si ale s námahou poradil aj s jeho ďalšou strelou. Brankár Liptákov bol v 32. minúte už prekonaný, tretia strela Božoka však opäť neskončila v sieti, keďže ju zastavila ľavá žrd Šavolovej brány.

Aj v druhom polčase bolí aktívnejší domáci, ktorí stále hľadali kľúč od pevnej liptovskej pevnosti. V 51. minúte vysunul Janočko do čistej šance Hamuľáka, jeho strela ale skončila nad. O niekoľko sekúnd nato podobne pochodil aj Podhorín, keď jeho tvrdý projektil minul Šavolovu bránu. Domáci hýrili aktivitou aj naďalej a po hodine hry prišla zaslúžená odmena. Po ľavom krídle unikol Božok, ktorý parádne našiel Kuncu a jeho strelu už skončila v Šavolovej sieti - 1:0. Ani strelený gól Zemplínčanov aktivitu z kopačiek nezobral a aj naďalej sa snažili o strelenie ďalších gólov. Tie však aj vďaka pozornej obrane, či výnikajúcemu Šavolovi nepridali, no aj napriek tomu sa môžu tešiť zo zaslúženého víťazstva.

MFK Zemplín Michalovce - MFK Tatran Liptovský Mikuláš 1:0 (0:0)

Gól: 60. D. Kunca

ŽK: 84. Podhorin - 20. M. Pastva, 58. Kucharčík

Rozhodoval: Ježík - 2 045 divákov

MFK ZEMPLÍN: Raška – I. Obert, Michal Gallo, T. Sedlák, M. Vanák – Kovaľ, Podhorin, V. Janočko (84. M. Regáli), Božok - D. Kunca, M. Hamuľak (71. L. Janič)

MFK TATRAN: Šavol – M. Pastva, Jurky, Kucharčík, Kubena – Trnovský (63. Fuják), Latiak, I. Lišivka, M. Ferenc (86. Balluch) – A. Brčák, Hoferica (78. Gombala)

Najbližší program MFK Zemplín:

Utorok 6. augusta o 17.00 hod.: Námestovo - Michalovce (1. kolo SP)

Nedeľa 11. augusta o 16.30 hod.: Žiar nad Hronom Dolná Ždaňa - Michalovce (4. kolo)

Nedeľa 18. augusta o 19.30 hod.: Michalovce - Prešov (5. kolo)



Uverejnené: 03.08.2013 22:12:23
files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.