files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Prípravné stretnutia ObFZ


Mnohé družstvá FO a FK už dávnejšie začali a iné možno ešte len začínajú so svojou prípravou na jarnú časť majstrovských súťaží 2009/2010, v rámci ktorej hrajú aj prípravné stretnutia. ObFZ Michalovce sa snaží propagovať futbal aj tak, že výsledky stretnutí z tejto prípravy, ktoré sú nahlásené na ObFZ, zverejňuje v tlači i na svojej webovej stránke. V termíne od 23.2.2010 do 2.3.2010 boli na ObFZ nahlásené len výsledky z týchto prípravných stretnutí:
- z 28.2.2010:


Hažín (Zalužice B) - Horovce 5:5 (3:1), rozh. Ján Pivarník; 20 div.;

Hatalov - Moravany 7:1 (4:1), góly: J. Vajda 2, M. Baran, M. Eštok, R. Dorčák, Marek Paľo, P. Varga - L. Vajda; rozh. laik hostí Stanislav Hreha; 20 div.

Aj spravodajcovia všetkých ďalších družstiev FO a FK súťaží ObFZ môžu výsledky všetkých prípravných stretnutí svojich družstiev aj s požadovanými údajmi priebežne hlásiť e-mailom na adresu: obfzmi@stonline.sk, z ktorej je možnosť ich zverejniť v tlači i na webovej stránke ObFZ. Môžno ich nahlásiť aj prípade, ak nie všetky údaje z nich sú známe. Hlásiť ich môžu spravodajcovia jednotlivých FO a FK aj v prípade, ak stretnutie hrajú u súpera a tento ich nenahlásil. Platí to aj v prípade, ak sa stretnutie hrá u súpera z iného ObFZ. Výsledky všetkých svojich prípravných stretnutí na túto adresu môžu hlásiť aj družstvá FO a FK územne patriace pod ObFZ Michalovce, ktoré pôsobia vo vyšších súťažiach.                                (dd)

 



Uverejnené: 09.03.2010 10:35:52 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.