files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

"Futbalové" víťazstvo HK Dukla v Prešove

Hokejisti HK Dukla Michalovce v generálke na ligu zvíťazili na ľade HC 07 Prešov futbalovým výsledkom 1:0 (1:0, 0:0, 0:0). O jediný gól sa v zápase bez divákov v 20. minúte stretnutia postaral michalovský kapitán Richard Šechný. Súboj v Šariši bol pre Michalovčanov posledným prípravným zápasom pred novou sezónou. Tú začínajú hráči Dukly druhým kolom I. ligy, v ktorom sa predstavia v piatok 13. septembra na ľade Detvy. Michalovčania sa na súperom ľade predstavia aj v dohrávanom prvom kole, ktoré sa uskutoční v nedeľu 15. septembra. Doma ich uvidíme až v treťom kole, kedy v stredu 18. septembra o 17.00 privítajú celok Prievidze.

Michalovčania nastúpili na stretnutie, ktoré sa odohralo "za zatvorenými dverami", aj s novou posilou Matejom Hinďošom (odchovanec michalovského hokeja prichádza z tímu HC Košice) a takisto aj ďalším "košickým juniorom" Martinom Marcinkom. Zápas veľa hokejovej krásy nepriniesol. Chýbalo mu totiž to hlavné korenie hokeja - góly. V slabej prvej tretine zaujala akurát brankárom Petrom zneškodnená tutovka Ľubomíra Sabola a v 19. minúte takisto spálená šanca na druhej strane, keď ideálnu prihrávku Stríža nezúžitkoval na prvý gól v zápase Čížek. Keď sa už zdalo, že po prvej tretine bude stav bezgólový, unikla dvojica Drotár - Šechný a michalovský kapitán 27 sekúnd pred koncom prvej časti strelou pod žŕďku otvoril skóre - 0:1. Napokon bol tento presný zásah aj víťazným gólom, pretože v druhej a tretej časti hlavne hosťom zvĺhol pušný prach. Michalovčania totiž mohli po dvoch tretinách viesť aj viacgólovým náskokom, no proti bola akurát ich nepresná koncovka. Na brankárovi Martonovi postupne zlyhali Čížek, Žemba, Kubiš, Šechný, Drotár a nakoniec opäť Čížek. V 38. minúte Šechný strelou spoza modrej vo vlastnom oslabení síce zaznamenal druhý gól, no hlavný arbiter no pre úmyselný ofsajd neuznal. Za nepremenené šance mohli Michalovčania pykať v závere druhej tretiny, kedy domáci hrali dlhú presilovku o dvoch hráčov, no Tomáš Petro svojich podržal. V poslednej tretine už Dukla kontrolovala priebeh zápasu. V 54. minúte síce mohol vyrovnať Krempaský, no ani jemu sa dnes bezchybného Petra nepodarilo prekonať. Keď v závere nevyužila presilovku o dvoch hráčov ani michalovská Dukla, zápas bez divákov skončil futbalovým víťazstvom hostí.

HC 07 Prešov - HK Dukla Michalovce 0:1 (0:1, 0:0, 0:0)

Gól: 20. Šechný (Drotár, Kubiš).

Vylúčení: 8:8, navyše Šechný 5+DKZ (PICH_N). Presilovky a oslabenia: 0:0. Hralo  sa bez divákov. Rozhodoval: Štec.

HC 07 Prešov: Marton (Kmeť) – Tartaľ, Tkáč, Vladimír Sabol, Malina, Ružička, Ivančo, Tomko – Kivader, Tomčák, Horvát – Kohutiar, Ľubomír Sabol, Halas – Krempaský, Prokop, Renčok – Tahotný, Fusek.

HK Dukla Michalovce: Petro (Borko) – Kubát, Žemba, Kobeľa, Vorobel, Šeliga, Buraľ, Halapy, Gavura – Drotár, Šechný, Kubiš – Opatovský, Palovčík, Smotrila – Stríž, Majerník, Čížek – Zrelák, Marcinko, Hinďoš.



Uverejnené: 05.09.2013 22:37:36
files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.