files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla ulovila Michalovčana Hinďoša!

V sieti michalovskej Dukly uviazol mládežnícky reprezentant SR a odchovanec michalovského hokeja Matej Hinďoš. Funkcionári klubu sa dohodli na kontrakte aj so štvoricou - Roman Kurali, Ján Šeliga, Jakub Kubiš a Peter Čížek. V tíme nastal aj pohyb von, keďže dnešným dňom v Dukle končí obranca Lukáš Cvejn, s ktorého výkonmi v príprave nevládla spokojnosť. Prezident klubu Alexander Černega nevylúčil ani ďalšie zmeny. Tých však podľa jeho slov už veľa nebude.

Matej Hinďoš už za Duklu odohral zápas v Prešove

To, čo sa v posledných dňoch len hovorilo, sa stalo skutočnosťou. Michalovská Dukla sa totiž na kontrakte do konca sezóny dohodla s mládežníckym reprezentantom Slovenska Matejom Hinďošom. Odchovanec michalovského hokeja, ktorý prešiel v minulých rokoch mládežníckymi štruktúrami HC Košice a bol aj reprezentantom SR do 18 či do 20 rokov, si teda po štyroch rokoch znova oblečie michalovský dres. „Som veľmi rád, že sa nám podarilo Mateja Hinďoša dotiahnuť do Michaloviec. Bola to pre nás priorita, pretože ide o rodeného Michalovčana a odchovanca michalovského hokeja. Práve na takýchto hráčoch chceme stavať,“ poznamenal k príchodu onedlho dvadsaťročného útočníka prezident HK Dukla Michalovce Alexander Černega, ktorý už v drese Dukly odohral aj svoj prvý zápas, keď sa predstavil vo štvrtkovom stretnutí na ľade Prešova (1:0).

Štyria so zmluvami, Cvejn skončil

V týchto dňoch sa udiali v kádri Dukly aj ďalšie zmeny a to oboma smermi. Predstavitelia klubu sa na zmluvách do konca sezóny dohodli so štvoricou – brankárom Romanom Kuralim, obrancom Jánom Šeligom a útočníkmi Jakubom Kubišom a Petrom Čížekom. Na druhej strane v drese michalovskej Dukly nastávajúcu sezónu, ktorá už klope na dvere, neuvidíme obrancu Lukáša Cvejna. S ním sa predstavitelia klubu pre nepresvedčivé výkony rozlúčili. „Týmito zmenami máme káder už prakticky uzavretý. Nevylučujem ešte nejaké zmeny, no budú minimálne. Rokujeme ešte o príchode dvoch hokejistov, ktorých mená teraz ešte nechcem prezrádzať,“ podotkol prezident HK Dukla Michalovce. Podľa jeho slov sa po dohode s dotyčnými hráčmi ich mená verejnosť ihneď dozvie.

Doterajší káder Dukly (uvádzame iba hráčov s uzavretými kontraktmi)
Brankári
Tomáš Petro, Roman Kurali.

Obrancovia
Maroš Žemba, Slavomír Vorobel, Martin Petrina, Zoltán Kubát, Ján Šeliga, Ladislav Halapy, Patrik Gavura.
 
Útočníci
Richard Šechný, Martin Drotár, Miloš Palovčík, Martin Opatovský, Richard Smotrila, Tomáš Stríž, Štefan Majerník, Peter Čížek, Tomáš Banovský, Jakub Kubiš, Matej Hinďoš.

Peter Brendza



Uverejnené: 06.09.2013 09:15:45 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.