files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Michalovčan obvinený z ublíženia na zdraví!

Minulý týždeň v Zemplíne bolo prekvapujúco kľudnejšie, ako je zvykom. Polícia zaznamenal aj menej trestných činov, ako inokedy.

 
Obvinenie z ublíženia na zdraví

Košický krajský policajný vyšetrovateľ zo zločinu ublíženia na zdraví (trestná sadzba 5 až 12 rokov) obvinil 41-ročného Miroslava z Michaloviec, ktorý v dobe od júna 2009 do 15.02.2010 v piatich prípadoch fyzicky napadol 44-ročnú Annu zo Sobraniec. K fyzickým útokom došlo po predchádzajúcej hádke, a to tak v rodinnom dome poškodenej v Sobranciach, ako aj počas jazdy v osobnom motorovom vozidle. Obvinenú ženu bil päsťami, kovovým vodítkom na psa i elektrickou šnúrou, kopal, hodil o skriňu i zahasil ohorok cigarety na jej ruke. Žene spôsobil v štyroch prípadoch zranenia s dobou liečenia 2 až 3 týždne, ale po útoku zo dňa 09.12.2009, kedy utrpela zlomeninu kľúčnej kosti jej práceneschopnosť stále trvá.  Obvinený je v cele policajného zaistenia a vyšetrovateľ spracuje návrh na jeho väzobné stíhanie.  

Krádeže vlámaním

Neznámy páchateľ sa v dobe od 01.02. do 03.03.2010 v katastri obce Trnava pri Laborci (okr. Michalovce) vlámal do rekreačnej chaty, z ktorej odcudzil elektrocentrálu prenosnú plynovú piecku spolu s propán butánovou fľašou, drevené stolové hodiny, sadu nožov a nabíjací svetlomet. Tiež poškodil balkónové dvere, odstránil visiaci zámok na dverách do pivnice a rozbil dvere do pivnice. Majiteľovi z Michaloviec vznikla celková škoda 661,-€.

V noci z utorka na stredu sa neznámy páchateľ vlámal do novostavby rodinného domu na Hviezdoslavovej ulici v Michalovciach, odkiaľ odcudzil 7 ks medeného plechu, dvoje nožnice na plech a 20 ks medených hákov na uchytávanie odkvapov. Následne vyšiel na strechu novostavby, kde zo strechy vylomil a odcudzil ďalších 30 ks medených hákov. Majiteľovi spôsobil krádežou škodu 1.700,-€ a poškodením strechy škodu 2.005,-€.

Nebezpečné vyhrážanie – obvinenie

Michalovský policajný vyšetro- vateľ z prečinu nebezpečného vyhrážania obvinil 61-ročného Jozefa z obce Krčava, ktorý sa dňa  26.02.2010 popoludní v chodbe rodinného domu v mieste bydliska  pod vplyvom alkoholu s nožom v ruke vyhrážal smrťou svojej 38-ročnej manželke. Svojím konaním u nej vzbudil dôvodnú obavu o život a zdravie jej i členov rodiny. Obvinený bol zadržaný a umiestnený v cele policajného zaistenia.
                                                (mp)



Uverejnené: 10.03.2010 20:46:54 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.