files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

V nominácii na MS 17 Jakub Grič, ale aj Attila Varga a Jakub Hromada

Tréner slovenskej reprezentácie do sedemnásť rokov Ladislav Pecko nominoval na majstrovstvá sveta tejto vekovej kategórie v Spojených arabských emirátoch (17. októbra - 8. novembra 2013) dvadsaťjedenčlenný káder vrátane piatich hráčov pôsobiacich v zahraničných kluboch. Je potešitelné, že do jeho nominácie sa zmestili aj traja hráči s michalovskou minulosťou. V Spojených arabských emirátoch  si totiž zahrá nielen hráč MFK Zemplín Michalovce Jakub Grič, ale aj obranca Juventusu Turín Attila Varga či stredopoliar tohto talianského veľkoklubu Jakub Hromada, ktorý do tohto tímu prestúpili práve z michalovského MFK Zemplín!

Jakub Grič (MFK Zemplín) ...

Slováci, ktorí si postup na svetový šampionát vybojovali na domácom finálovom turnaji ME (postúpili do semifinále, pozn.), sa predstavia v základnej A-skupine v Abú Zabí postupne proti rovesníkom z Brazílie (17. októbra o 15.00 h SELČ), Hondurasu (20. októbra o 15.00) a SAE (23. októbra o 18.00). Slovenská výprava odcestuje do dejiska MS už 8. októbra. V Dubaji na ňu pred záverečným turnajom čaká ešte prípravný aklimatizačný kemp, v rámci ktorého je naplánovaný aj zápas s Uruguajom (12. októbra o 15.00 h SELČ). V nedeľu 13. októbra sa presunie už do Abú Zábí. Do osemfinále postúpia prvé dva tímy z každej zo šiestich základných skupín a štyri najlepšie krajiny z tretích miest.

... ako aj Lukáš Čmelík (MŠK Žilina) boli ešte v utorok súperi, keď sa stretli v ligovom stretnutí staršieho dorastu (Žilina zvíťazila 2:1), v reprezentácii však budú spoluhráčmi.

Nominácia slovenskj reprezentácie do sedemnásť rokov na MS tejto vekovej kategórie v SAE (17. októbra - 8. novembra 2013):
Brankári: Martin Junas (FK Senica), Juraj Semanko (1. FC Slovácko/ČR), Marek Rodák (FC Fulham/Angl.)
Obrancovia: Denis Vavro, Andrej Kadlec (obaja MŠK Žilina), Michal Vodecký, Šimon Kupec (obaja FK Dukla Banská Bystrica), Michal Sipľak (ŠK Slovan Bratislava), Attila Varga (Juventus Turín/Tal.)
Stredopoliari: Martin Slaninka, Miroslav Káčer, Lukáš Čmelík (všetci MŠK Žilina), Jakub Grič (MFK Zemplín Michalovce), Filip Lesniak (Tottenham Hotspur/Angl.), Jakub Hromada (Juventus Turín/Tal.), Marek Rajník, Juraj Chvátal (obaja FK Senica), Nikolas Špalek (FC Nitra)
Útočníci: Tomáš Vestenický (FC Nitra), Matej Lovás (MFK Ružomberok), Lukáš Haraslín (ŠK Slovan Bratislava)

Náhradníci:
Brankár: Filip Bajza (MŠK Žilina)
Obrancovia: Milan Dimun (MFK Košice), Tomáš Zázrivec (Aston Villa/Angl.), Dávid Berežný (ŠK Slovan Bratislava), René Kotrík (FC Nitra)
Stredopoliar: František Lády (ŠK Slovan Bratislava)
Útočník: Martin Vlček (AS Trenčín), Róbert Polievka (FK Dukla Banská Bystrica)

Realizačný tím:
Tréner: Ladislav Pecko

Asistenti trénera: Juraj Bútora, Štefan Rusnák
Tréner brankárov: Ivan Pilip
Kondičný tréner: Michal Lacena
Mentálny tréner: Miroslav Mackulín
Lekár: Jozef Mada
Maséri: Jozef Novák, Marek Košáň
Technický vedúci: Jozef Paršo ml.
Tím manažér: David Vailing

Zdroj: profutbal, Peter Brendza, foto: Peter Brendza



Uverejnené: 02.10.2013 12:43:33 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.