files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Rezerva MFK Zemplín zdemolovala Svit

Po troch zápasoch bez víťazstva sa rezervné mužstvo MFK Zemplín Michalovce v nedeľu konečne radovalo z plného bodového zisku. Na domácej umelej tráve si v súboji 11. kola štvrtej ligy Východ poradilo so Svitom, ktorý zdolalo jednoznačne 6:0 (0:0).

Prvý strelecký pokus patril hosťom, ich kapitán a zároveň hrajúci tréner Jambor v 9. minúte z priameho kopu nenamieril presne. O tri minúty nato mohli domáci prvýkrát skórovať, po centri Regáliho Danko v dobrej pozícii minul odkrytú bránu hostí. Hneď potom Regáliho krížna strela tesne minula svätyňu hostí. V 29. minúte sa po Gamkrelidzeho prihrávke v šanci ocitol aj Copko, jeho strelu však zblokovala obrana Svitu na rohový kop. Potom sa vpredu osmelili aj hostia, proti krížnej strele Bellera však gólman Kira zasahovať nemusel. Michalovčania z prevahy v úvodnom dejstve nevyťažili nič, a tak sa išlo do kabín za bezgólového stavu.

Začiatok druhého dejstva vyšiel domácim na výbornú. V 48. minúte síce Jacko ešte úspešný nebol, keď vystrelil vedľa, ale o dve minúty nato sa po prieniku Copka a jeho následnej spätnej prihrávke presadil Danko, ktorý otvoril skóre - 1:0. Tento gól rezervu naštartoval, hneď nato mohol jej náskok zvýšiť Copko, vychytal ho však brankár Marušák. V 55. minúte predviedol ofenzívny výpad krajný obranca domácich Andrejko, dostal sa až pred gólmana hostí, no v čistej šanci zaváhal. O tri minúty šikovne rozohral Gamkrelidze faul zo stredu ihriska, keď poslal do úniku Regáliho a ten nekompromisne skóroval - 2:0. Na rozdiel triedy zvýšil v 67. minúte Danko, o dve minúty potom po ďalšom úniku Regáliho bolo už 4:0. Hráči MFK Zemplín na ihrisku dominovali, kontrolovali priebeh súboja a ešte sa im podarilo dvakrát rozvlniť sieť hostí. Najprv v 82. minúte po Štofíkovej prihrávke zavŕšil svoj hetrik Regáli a o sedem minút nato po faule na Danka v pokutovom území premenil nariadenú penaltu Gamkrelidze.

MFK Zemplín Michalovce B - FK Svit 6:0 (0:0)

Góly: 58., 69. a 82. M. Regáli, 50. a 67. S. Danko, 89. Gamkrelidze (11 m)

ŽK: 34. Mikovčík, 77. M. Regáli - 88. Marhefka

Rozhodoval: Juhás - 100 divákov

MFK ZEMPLÍN B: Kira - Mikovčík, V. Kostovčík, D. Horňák (73. Ilinjo), J. Andrejko - L. Jacko, Gamkrelidze, Havrila (69. A. Nagy), S. Danko - M. Regáli, Copko (58. J. Štofík)

FK: Marušák - Petrilák, Guziar, Jarkuliš, Barabas - Badzík, Jambor, Chyba, Trajteľ (74. Marhefka), Beller - Dikant (25. Hurčala)

zdroj: mfk zemplín



Uverejnené: 06.10.2013 22:39:13

Fatal error: Allowed memory size of 536870912 bytes exhausted (tried to allocate 32 bytes) in /data/c/c/cce2f648-a924-4e5d-bcd4-7adf9f66146e/chemkostavarena.sk/sub/novinyzemplina/clanky.php on line 623