files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Starší dorastenci MFK Zemplín remizovali s lídrom

Starší dorastenci MFK Zemplín Michalovce remizovali v stredajšom domácom stretnutí 13. kola Dôvera I. ligy U19 s prvým tímom tabuľky Nitrou po divokom priebehu 3:3 (0:2). Najbližšie majstrovské stretnutie odohrá michalovské družstvo U19 v sobotu 9. novembra o 11. hodine na vlastnej pôde proti Trnave a zakončí ním svoje jesenné účinkovanie.

V zaujímavom súboji mali hostia našliapnuté k víťazstvu, keď prvý polčas zaslúžene vyhrali 2:0. Otvárací gól strelili v 18. minúte, po chybe domácej obrany unikol Bojda a popri Holienčinovi rozvlnil sieť. Druhý presný zásah zverencov Cyrila Stachuru, niekdajšieho hráča Michaloviec, pridal v 37. minúte po hlavičkovom súboji s Lechmanom Fábry. Cez prestávku urobil domáci lodivod Branislav Sokoli dve zmeny v zostave, ktoré družstvu prospeli. Po zmene strán bol MFK Zemplín lepším tímom a už v 49. minúte strelil kontaktný gól striedajúci Kiss, ktorý aj s pomocou teču obrancu prestrelil gólmana Dovičoviča. V 54. minúte bolo vyrovnané, Leška v pokutovom území hosťujúci obranca a rozhodca nariadil penaltu, ktorú sám faulovaný bezpečne premenil. Michalovce naďalej búšili do súpera a štvrťhodinu pred koncom sa dočkali aj tretieho gólu. Z hranice šestnástky napriahol Kiss a parádnym "angličákom" nedal nitrianskemu brankárovi žiadnu šancu. Keď sa zdalo, že domáci si na svoje konto pripíšu plný bodový zisk, v nadstavenom čase prišla štandardka kapitána Nitry Urblíka a Dunda dotlačil loptu do Holienčinovej brány - 3:3.

MFK Zemplín Michalovce - FC Nitra 3:3 (0:2)

Góly: 49. a 75. J. Kiss, 54. A. Leško (11 m) - 18. Bojda, 37. Fábry, 90+. A. Dunda

MFK ZEMPLÍN: Holienčin - Ilinjo, Ďurik, Šimčák, Lechman - M. Koscelník - L. Tóth (46. J. Kiss), Turik, Micovčák (46. T. Vožný), J. Andrejko (89. Copko) - A. Leško

Zdroj: mfk zemplín



Uverejnené: 31.10.2013 00:20:57
files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.