files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla si zo Spiša vezie všetky body

Hokejisti HK Dukla Michalovce po trénerskej zmene ožili. Vyhrali totiž už druhý zápas v rade, keď tentoraz presvedčivo triumfovali na ľade čoraz viac zlepšujúcej sa Spišskej Novej Vsi a po výsledku 6:3 si tak do tabuľky pripísali cenné tri body. O góly HK Dukla sa postarala prevažne prvá formácia, keď dva presné zásahy zaznamenal Jaroslav Kmiť, jeden pridali Richard Šechný, Martin Drotár a do čierneho trafili aj Jakub Kubiš či Štefan Majerník. Michalovským hokejistom do reprezentačnej prestávky ostáva odohrať už iba jediný duel, v ktorom v nedeľu 3. novembra o 17.00 privítajú celok Bardejova. 

Michalovčania začali výborne a už po 34. sekundách viedli Šechného zásluhou 1:0. V siedmej minúte vyhrávali hostia už 2:0, keď sa presadil tradičný strelec Kubiš, ktorý vyhnal domáceho Smika z brány. Toho nahradil mladík Gavalier. Spišiaci, ktorí v posledných zápasoch výrazne ožili, sa chceli dostať späť do stretnutia, no v prvej tretine sa im podarilo nastreliť iba dve žrďke Nemcovej brány. V druhej tretine sa obraz hry trocha zmenil. Domácim sa podarilo streliť kontaktný gól v 26. minúte, keď Škovirovu prihrávku zúžitkoval František Koky - 1:2. Michalovská Dukla ale opäť zapla a zásluhou presného zásahu Kmiťa viedla v 30. minúte opäť o dva góly - 1:3. Góly padali aj v záverečnej tretine. Najskôr v 53. minúte zúžitkoval presilovú hru Miroslav Škovira a Spišiaci tak opäť prehrávali iba o jeden gól - 2:3. O dve minúty neskôr však Dukle znova zapracovala prvá formácia, keď na konci jej akcie bola presná strela Jaroslava Kmiťa (2:4). Domáci sa nevzdávali a expresne rýchlo využitá presilovka ex-michalovčanom Smotrilom ich opäť dostala do zápasu - 3:4. Dráma sa ale nekonala. V 58. minúte totiž najskôr Štefan Majerník a po ňom v záverečných sekundách zápasu aj Martin Drotár svojimi presnými gólmi definitívne rozhodli o tom, že tri body putujú na Zemplín. 

HK Spišská Nová Ves - HK Dukla Michalovce 3:6 (0:2, 1:1, 2:3)
Góly: 26. Koky (Škovira), 53. Škovira (Smotrila) pres/1, 56. Smotrila (Škovira, Koky) pres/1 – 1. Šechný (Kmiť, Drotár), 7. Kubiš (Opatovský, Palovčík), 30. Kmiť (Šechný), 55. Kmiť (Kubát, Šechný), 58. Majerník (Čížek), 60. Drotár (Kmiť).

Vylúčení: 5:8, navyše Drotár 10. min NAP_Z. Presilovky: 2:0. Oslabenia: 0:0. Rozhodovali: Lauff - Hric, Kalina. Divákov: 527.
HK SNV: Smik (7. Gavalier) - Vartovník, Rojkovič, Hoffman, Gurčík, B. Horváth, Džerenga - Ihnaťo, Cútt, Findura - Smotrila, Koky, Škovira - Hamrák, Gonda, Wesselényi - D. Dravecký, Ištóci.
HK DUKLA: Němec - Kubát, Žemba, Lenďák, Vorobel, Kobeľa, Šeliga, Buraľ - Kmiť, Šechný, Drotár - Kubiš, Palovčík, Opatovský - Banovský, Majerník, Čížek - Stríž.



Uverejnené: 01.11.2013 19:27:03 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.