files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín vonku opäť nezabodoval

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce prehrali v súboji 18. kola druhej futbalovej ligy na pôde ŠK SFM Senec 0:2 (0:1) a zaknihovali tak svoju štvrtú tohtosezónnu porážku. Zemplínčania sa najbližšie predstavia na domácom trávniku, keď v sobotu 23. novembra o 17.30 privítajú celok Bardejova. Následne "bubenkovci" uzavrú jesennú časť stretnutím na pôde rezervy trnavského Spartaka (nedeľa 1. december). 

Domáci nastúpili s odhodlaním pretrhnúť deväťzápasovú sériu bez víťazstva, a keďže brániť neprišli ani Michalovčania, hŕstka divákov videla zaujímavé druholigové stretnutie so šancami na oboch stranách. Senec začal aktívne a už v 2. minúte po štandardke Augustína zazvonilo brvno michalovskej svätyne. Na druhej strane sa o otvárací gól pokúšal Obert, ale Matlákovu bránu tesne minul. V 25. minúte odcentroval Augustín presne na hlavu Orolína, ktorý prekonal Rašku - 1:0. Vzápätí mohlo byť vyrovnané: v čistej šanci sa ocitol Gamkrelidze, ktorý však sám pred Matlákom namieril iba do jeho nôh. Druhú tutovku Zemplínčanov spálil krátko po polhodine hry Kunca, ale aj on stroskotal na výbornom seneckom gólmanovi. Do kabín tak odchádzali v tesnom vedení domáci futbalisti.

Aj do druhého polčasu vstúpili hráči od Seneckých jazier s elánom, najprv z 25 metrov vypálil Ujčík a v 58. minúte po peknej kombinácii nepresne vystrelil Augustín. Tento futbalista robil Michalovčanom problémy, krátko nato odcentroval na Ležaiča, ktorý hlavou tesne minul. V 74. minúte po rohovom kope umiestnenou strelou nedal Raškovi šancu a zvýšil náskok svojho tímu na rozdiel dvoch gólov. Kontaktný gól mal na kopačke striedajúci Regáli, ktorý sa však po dobrej strele Morlacchiho nedokázal presadiť. Hostia v závere otvorili obranu, čo využili Senčania na rýchly protiútok, na konci ktorého bol Ležaič, ale jeho technická strela minula michalovskú bránu. Aj keď MFK Zemplín podal svoj najlepší výkon na súperovom ihrisku v tomto ročníku, po druhýkrát za sebou vyšiel vonku naprázdno, keď doplatil na nevyužité šance.

ŠK SFM Senec - MFK Zemplín Michalovce 2:0 (1:0)

Góly: 24. Orolín, 74. R. Augustín

ŽK: 67. Hílek, 87. Ležaič (obaja Senec)

Rozhodoval: Vlk - 363 divákov

ŠK SFM: M. Matlák – Bakala, Polgár, Trajcsik – R. Augustín, Držík (62. Bedecs), Hílek, F. Molnár – R. Ujčík, Ležaič (90. Huszár), Orolín (80. Pomichal)

MFK ZEMPLÍN: Raška - I. Obert, Michal Gallo, T. Sedlák, Smrek (76. V. Janočko) - Kovaľ, Morlacchi, Perez, Božok - D. Kunca (81. M. Regáli), Gamkrelidze

Zdroj: mfk zemplín



Uverejnené: 15.11.2013 21:25:46 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.