files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Vtipné výroky na športoviskách

Šport to nie sú len zápasy, turnaje, body a góly. To sú aj výroky, ktoré často odznej v návale emócií. Ich autori si v prvom momente možno ani neuvedomili, že nimi dobre pobavili svoje okolie. Posledný deň v tomto kalendárnom roku sa vám rozhodli spestriť aj Noviny Zemplína. Ponúkame vám niektoré zaznamenané vety, ktoré určite vyvolajú úsmevy na vašich tvárach. A keďže zajtra už bude rok 2014, prajeme vám, aby ste v ňom prežívali radosť a šťastie nielen v pracovnom, ale aj súkromnom živote.

V lete  v roku 2010 po príchode do MFK Zemplín Michalovce perlil hlavne známy český tréner Vlastimil Petržela. Hneď v úvode svojho takmer dvojročného angažmán v centre Zemplína vyhlásil, že jeho  zverenci predvádzajú detský futbal. Servítku pred ústa si však nedával ani počas prvých prípravných stretnutí na novom pôsobisku. „Kde jsi byl, když dávali mozeg,“ takúto originálnu otázku položil jednému z hráčov, ktorý zle vyrieši hernú situáciu. „Žofi, kam jsi to proboha běžel,“ takto zareagoval na zlé vybehnutie vtedajšieho michalovského brankára Miroslava Žofčáka, ktorý je v súčasnosti oporou v štvrtoligových Sobranciach. V tomto sa však zaskveli aj Petrželovi zverenci. Konkrétne Erik Seman, ktorého sme chceli vyspovedať potom, ako päť minút pred koncom rozhodol svojím gólom na 3:2 stretnutie Michalovce - Lučenec. „Nie, ja na video nie, ja som Maďar,“ znela originálna odpoveď rodáka od Trebišova, ktorý v Michalovciach strávil štyri roky a po sezóne 2010/2011 odišiel naspäť do svojho materského klubu.

Vlastimil Petržela bol v Michalovciach známy aj svojimi perlami

Pri futbale ešte zostaneme. Vtipná situácia totiž vznikla aj počas zápasu v neďalekom Palíne. „Kedz ši inteligent, ta še priznaj,“ originálna reakcia bývalého futbalistu Zalužíc Miroslava Ondomišiho smerom k niekdajšiemu hráčovi Palína Mariánovi Dzurjovi, ktorý sa spočiatku nechcel priznať k tomu, že v strede ihriska zahral rukou. No a nasleduje ďalšia humorná veta. „Ta vun bul smedny,“ vtipná reakcia fanúšika michalovského futbalu na ošetrovaného hráča hostí. Ten sa najprv zvíjal na trávniku a predstieral veľkú bolesť. Po príchode lekára na ihrisko si však plnými dúškami vychutnával iontový nápoj a potom pokračoval v hre, akoby sa nič nestalo. Apropo, vtipných výrokov z tribúny zaznelo na michalovských športoviskách omnoho viac. „Predaj zastavku a kup sebe rozum,“ znela výčitka futbalového diváka na čiarového rozhodcu. Ten podľa fanúšika neodmával čistý ofsajd.

Perly však padali aj na hokejovom štadióne. „Ak ešte raz na mňa budú skandovať, zavolám na nich políciu,“ bola reakcia trénera Petra Bohunického nato, že fanklub Dukly skandoval slová „Bohunicky domov“. Ten naozaj domov o niekoľko týždňov aj išiel.

Ján Čúrny



Uverejnené: 31.12.2013 10:33:59 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.