files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Hladká prehra Dukly na senickom ľade

Hokejisti HK Dukla Michalovce prehrali v stretnutí 41. kola prvej hokejovej ligy na ľade HC Dukla Senica hladko 1:4, čím tri kolá pred koncom základnej časti prišli o umiestnenie v prvej štvorke a momentálne okupujú šiestu priečku. Jediný gól michalovskej Dukly zaznamenal Peter Čížek. Zverenci trénera Petra Tirpáka sa najbližšie predstavia doma, keď v nedeľu 2. februára v rámci 42. kola privítajú tradične o 17.00 celok Prešova.

Diváci videli v súboji dvoch Dukiel atraktívny útočný hokej, v ktorom boli úspešnejší domáci. Tí od začiatku kráčali pevným krokom za víťazstvom a v prvej tretine sa z gólu radovali raz, keď sa v 12. minúte presadil Lantoš. V ďalších minútach si obaja brankári Marek Peksa na senickej, ako aj Ivan Fedor na michalovskej strane, držali čisté konto. Hostia sa v druhej tretine snažili čím skôr vyrovnať, no zastavilo ich vylúčenie Petra Cmoreja, ktoré na druhý gól pretavil Surovka - 2:0. V druhej časti sa domácim gólovo podarilo presadiť ešte raz. Dve minúty pred koncom využil chybu v michalovskej obrane Lantoš. Michalovský golman Fedor si neudržal čisté konto ani v tretej tretine, pretože ho v 49. minúte počas presilovky prekonal René Jarolín, ktorý upravil už na 4:0. V závere sa čisté konto domácemu brankárovi Peksovi snažili zmariť aj hráči michalovskej Dukly. To sa im nakoniec aj podarilo, keď v 55. minúte po Urbanovej prihrávke z pravého kruhu vystrelil Peter Čížek a vymietol pavučiny v senickej bránke.

HC Dukla Senica - HK Dukla Michalovce 4:1 (1:0, 2:0, 1:1)

Góly: 12. Lantoš (Surovka, Jarab), 24. Surovka (Vaškovič, Ivičič) pres/1, 38. Lantoš (Reissmuller), 49. Jarolín (Ivičič, Vaškovič) pres/1 - 55. Čížek (Urban)

Vylúčení: 6:5. Presilovky: 2:0. Oslabenia: 0:0. Rozhodovali: Goga - Stanzel, Návratek. Divákov: 1417.

HC DUKLA: Peksa - Janík, Ivičič, Salajka, Guľa, Niník, Reissmuller, Mrázik - Penák, Jarolín, Vaškovič - Salajka, Kraus, Sajdl - Jarab, Surovka, Lantoš.

HK DUKLA: Fedor - Šeliga, Kubát, Drotár, Urban, Pástro, Žemba - Banovský, Šechný, Kmiť - Schnelly, Palovčík, Čížek - Cmorej, Majerník, Stríž - Megela.

 



Uverejnené: 31.01.2014 20:05:31 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.