files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín remizoval v Senici

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce remizovali vo svojom štvrtom prípravnom súboji pred nastávajúcou jarnou časťou na pôde ligového FK Senica 1:1. Zverenci trénera Ondreja Dudu viedli po góle Stanislava Danka z druhej minúty, no o vyrovnanie sa postaral päť minúte pred koncom Milan Ferenčík. Michalovskí futbalisti sa v rámci prírpavy na jarnú časť najbližšie predstavia doma, keď v stredu 5. februára o 17.00 privítajú na vlastnej umelej tráve celok Vranova nad Topľou.

Jediný presný zásah MFK Zemplín zaznamenal Stanislav Danko

Michalovčania mali na trávniku prvoligistu začiatok ako z partesu, keď už v druhej minúte otvoril skóre zápasu Stano Danko. V prvom polčase ešte zaujali dve šance, ktoré sa zrodili na oboch stranách. Najskôr mohol vedenie Zemplínčanov zvýšiť Martin Regali, jeho strieľaný center však skončil na bočnej sieti senickej brány a na druhej strane sa brankár MFK Martin Raška vyznamenal pri šanci domáceho Jiráska. Zverenci trénera Ondreja Duda si však tesný náskok neudržali. Päť minút pred koncom sa totiž o vyrovnanie postaral Milan Ferenčík. Aj napriek tomu ide remíza na pôde prvoligového tímu do sveta a mladému tímu, ktorý sa v Michalovciach formuje, môže len a len pomôcť.

FK Senica - MFK Zemplín Michalovce 1:1 (0:1)

Góly: 85. Ferenčík - 2. Danko

FK: Kamesch (46. Chvál) - Chvál (46. Francoruben), Pavlík (80. Pillár), Gava (82. Filípek), Kalabiška - Kóňa - Hiago (67. Ferenčík), Opiela (67. Královič), Jirásek (72. Komara) - Piroska (77. Krč) – Irobiso (72. Kosorín)

MFK ZEMPLÍN: Raška (46. Kira) - Perez, Smrek, Caballero, L. Jacko (46. Šimčák) - S. Danko (46. A. Leško), V. Janočko (46. Grič), L. Janič, Gamkrelidze (46. M. Koscelník) - M. Hamuľak, M. Regáli



Uverejnené: 01.02.2014 13:50:31 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.