files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín prehral v Žiline

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce prehrali v rámci prípravy na jarnú časť sezóny na pôde corgoňligového MŠK Žilina 1:3 (0:1). Jediný presný zásah zverencov trénera Ondreja Dudu zaznamenal Michal Hamuľak, ktorý skóroval z pokutového kopu. Najbližšie prípravné stretnutie odohrajú Michalovčania v sobotu 15. februára o 14. hodine na domácej pôde s treťoligovou Moldavou nad Bodvou.

MFK Zemplín sa mohol podobne ako v predchádzajúcich dvoch súbojoch hneď v úvode ujať vedenia, ale v 3. minúte vo veľkej šanci zaváhal najlepší strelec druhej ligy Hamuľak, ktorého vychytal exmichalovský gólman Le Giang. V 9. minúte sa k strele zvnútra šestnástky dostal domáci Jelič, ale vypálil vysoko nad. Vo vyrovnanom súboji si ďalšiu príležitosť opäť vypracovali Žiličania, z hranice pokutového územia vystrelil tesne nad brvno Raškovej svätyne Paur. Krátko po uplyutí polhodiny hry vysunul Janočko Hamuľaka, ale jeho krížna strela minula bránu MŠK. V 37. minúte prišiel prvý gólový moment stretnutia, ktorý padol po peknej kombinácii "šošonov" - na zadnú tyč odcentroval Kadlec, michalovský obranca loptu odhlavičkoval iba k Hučkovi, ktorý z 20 metrov trafil parádne do šibenice - 1:0. Hneď nato mohli domáci viesť už o dva góly, ale Paur v tutovke zlyhal. Prvoligista bol pri chuti a v 55. minúte nezakončil presne Káčer. Vzápätí tvrdo vypálil ešte stále hráč MFK Zemplín Jurčo, ktorý momentálne zarezáva so Žilinou, a poriadne prevetral Raškove rukavice. V 66. minúte zužitkoval striedajúci Guba prihrávku od Káčera a krížnou strelou upravil na 2:0. Zemplínčanom sa podarilo znížiť v 79. minúte, keď vo vlastnom pokutovom území fauloval Hučko a Hamuľak z penalty nezaváhal. Posledné slovo duelu patrilo opäť Gubovi, ktorý po centri Mabouku strelil svoj druhý gól v zápase a upravil tak na konečných 3:1.

MŠK Žilina - MFK Zemplín Michalovce 3:1 (1:0)

Góly: 37. Hučko, 66. a 87. D. Guba - 79. M. Hamuľak (11 m)

MŠK: P. Le Giang - Kadlec (46. Mabouka), Migliorini, Králik (46. Škriniar), Hučko (46. Kuric) - Paur - Káčer, Klec (46. Lupčo) - Čmelík (46. Wiliam), P. Jurčo, Jelič (61. D. Guba)

MFK ZEMPLÍN: Raška - Perez, Smrek, Caballero, L. Jacko - Micka, L. Janič, V. Janočko (60. Grič) - Čapek (46. Gamkrelidze), M. Hamuľak, M. Regáli (46. S. Danko)

Fotogalériu zo zápasu nájdete TU.

ZDROJ: MFK ZEMPLÍN



Uverejnené: 08.02.2014 22:20:23 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.