files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Michalovská Dukla do play-off s extraligovými posilami

Michalovská Dukla vstúpi do play-off prvej hokejovej ligy výrazne posilnená. Vedeniu klubu sa totiž podarilo vybaviť na striedavý štart až piatich hráčov z extraligových klubov.

Najvýraznejšou posilou by mal byť útočník HK 36 Skalica Miroslav Lažo, ktorý je známy hlavne z pôsobenia v bratislavskom Slovane. Ďalšími posilami sú Lažov spoluhráč zo Skalice Branislav Jankovič, útočník Samuel Takáč z Popradu a nám už známa dvojica Jakub Linet - Anton Čavrk, ktorá v tejto sezóne hrávala v Žiline. "Práve dnes sme dohodli týchto hráčov a môžem tak potvrdiť, že spomenutá pätica bude v nastávajúcom play-off pôsobiť v našom tíme," informoval nás prezident HK Dukla Michalovce Alexander Černega, ktorý následne dodal. "Linet s Čavrkom za nás odohrajú obidva zápasy v Detve, ostatná trojica bude k dispozícii až na sobotňajší duel."

Najvýraznejšou posilou Dukly by mal byť Miroslav Lažo

Okrem striedavých štartov do kádra po základnej časti piateho tímu prvoligovej tabuľky sa podobné štarty dohodli aj opačným smerom. V Extralige bude do konca sezóny pôsobiť štvorica hráčov Dukly. "Extraligovej Žiline budú v rámci striedavého štartu vypomáhať brankár Ivan Fedor a útočníci Jaroslav Kmiť s Martinom Drotárom, no a do Popradu putuje na striedavý štart obranca Vladimír Urban," poznamenal prezident HK Dukla, podľa ktorého sa už žiadne rošády v tíme HK Dukla do konca prestupového obdobia, ktorým je sobota 15. február, neočakávajú. "Mali sme ešte niečo rozrobené, no to nakoniec padlo a ďalšie prírastky v našom kádri už pravdepodobne nebudú."   

Peter Brendza



Uverejnené: 13.02.2014 19:14:14 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.