files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín tesne podľahol Zlatým Moravciam

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce odohrali v príprave na jarnú časť sezóny 2013/2014 svoj deviaty duel. Tentokrát sa v rámci svojho herného sústredenia vo Vysokých Tatrách predstavili v Poprade proti corgoňligovým Zlatým Moravciam, ktorým podľahli tesne 0:1. Zverenci trénera Ondreja Dudu v príprave ešte odohrajú jeden duel, v ktorom v stredu 26. februára (čas ešte známy nie je) privítajú poľského druholigistu MKS Sandecja Nowy Sacz.

V popradskom národnom tréningovom futbalovom centre sa hral zaujímavý ofenzívny futbal, v ktorom mal mierne navrch corgoňligista. Ten mohol otvoriť skóre v dvanástej minúte, kedy však strieľaný center Kováča odvrátil Jakub Grič na rohový kop. O dve minúty neskôr sa ale skóre menilo. Z viac ako tridsiatich metrov napriahol Martin Babic, jeho strela skončila na brvne a následne sa od chrbta Martina Rašku dorazila do siete. V 17. minúte bol michalovský brankár opäť v pohotovosti, keď si poradil so strelou Kováča. Hneď nato sa mohlo meniť skóre aj na opačnej strane. Bayon krásne našiel Hamuľaka, ktorý však pálil iba do nôh brankára Kuciaka. V 25. minúte z veľkej diaľky vypálil Bayón a brankár Kuciak mal čo robiť, aby si s nepríjemnou strelou poradil. V závere sa mohlo meniť skóre na oboch stranách. Najskôr si Raška poradil s hlavičkou Canráka a následne Gamkrelidze skvele uvoľnil Janočko, jeho strela ale tesne minula bránu corgoňligistu. Po zmene strán dal o sebe vedieť strelec úvodného gólu Martin Babic, jeho menovec Martin Raška v bráne MFK Zemplín však tentoraz ostal pozorný. Michalovčania sa snažili o vyrovnanie. Najskôr nepresne pálil Lukáš Janič a potom sa neujala ani strela Bayona. V 78. minúte sa na dostrel michalovskej brány dostal Bernáth, Rašku však neprekonal. A keď ani päť minút pred koncom tretiu obrovskú šancu Michalovčanov nepremenil Hamuľak, v generálke na jarnú časť prvej ligy zaknihovali Zlatomoravčania najtesnejšiu výhru 1:0.

FC ViOn Zlaté Moravce - MFK Zemplín Michalovce 1:0 (1:0)

Gól: 14. M. Babic

MFK ZEMPLÍN: Raška - Perez, Michal Gallo, Caballero, L. Jacko - L. Janič, Grič (70. Podhorin), V. Janočko (70. Micka) - Gamkrelidze (46. D. Kunca), M. Hamuľak, Bayón (70. Čapek).



Uverejnené: 21.02.2014 16:25:13 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.