files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla prehrala, vyrovnaná séria sa sťahuje do Michaloviec

Hokejisti HK Dukla Michalovce prehrali v druhom semifinálovom súboji play-off prvej hokejovej ligy na ľade HK Trnava 0:2 a po ich pondelkovej výhre 5:3 v prvom stretnutí je stav semifinálovej série 1:1. Tá sa teraz presúva do Michaloviec, kde sa v piatok 28. februára o 17.00 uskutoční jej tretí duel a už teraz môžeme povedať, že michalovský divák uvidí aj štvrtý zápas, ktorý sa uskutoční v sobotu 1. marca opäť o 17.00.

Druhý semifinálový duel sa niesol v podobnom duchu, ako ten prvý. Zatiaľ čo včera domáci hokejisti svoje prvé dve presilovky v prvej desaťminútovke nevyužili, dnes to bolo inak a po dvoch góloch v sieti Ivana Fedora položili už v úvodných minútach základ svojho víťazstva v druhom semifinálovom súboji, čim vyrovnali stav série na 1:1.

Michalovská Dukla na druhý semifinálový zápas nastúpila nielen s Martinom Drotárom, ale aj s Jakubom Linetom, ktorého uvoľnila jeho materská Žilina. Už v tretej minúte putoval na trestnú lavicu Zoltán Kubát a domáci jeho vylúčenie potrestali. Najskôr síce hlavný rozhodca gól Trnavčanov pre postavenie útočníka v bránkovisku neuznal, no o niekoľko sekúnd neskôr po zakončení Martina Barana už nemohol namietať ani on - 1:0. Domáci boli naďalej pri chuti a Michalovčania ich museli zastavovať len za cenu faulov. Po jednom z nich išiel na trestnú lavicu Peter Ćížek a jeho vylúčenie potrestal druhým gólom v zápase Tomáš Hluch - 2:0. Po prvých desiatich minútach teda bolo 2:0. V druhej desaťminútovke prvej tretiny si síce oba tímy vypracovali gólové šance, skóre sa už však vďaka obom golmanom nemenilo. Obraz hry sa nezmenil ani v druhej tretine. Aj v nej mali viac z hry domáci, ktorí svojho súpera prestrieľali 14:7, no Ivan Fedor už žiaden puk za svoj chrbát nepustil. To sa však podarilo aj trnavskému brankárovi Miroslavovi Hálovi, ktorý počas celéh oduelu neinkasoval a dal tak zabudnúť na dva lacnejšie góly Dukly v prvom semifinálovom súboji. Domáci aj vďaka nemu kontrolovali priebeh hry a nepúšťali Michalovčanov do žiadnych šancí. Aj preto sa im podarilo v druhom stretnutí semifinálovej série vyhrať 2:0 a vyrovnali tak stav série na 1:1.

HK Trnava - HK Dukla Michalovce  2:0 (2:0, 0:0, 0:0) - stav semifinálovej série 1:1
Góly: 5. M. Baran (Hluch, Lisoň) pres/1, 10. Hluch (M. Baran) pres/1.
Vylúčení: 4:7. Presilovky: 2:0. Oslabenia: 0:0. Rozhodovali: Goga - Návratek, Stanzel. Divákov: 1135.
HK: Hála - Reho, Poláček, Macháč, Hluch, Demo, Loydl, D. Božik, Hano - Jurák, Čunderlík, Dudáš - Lisoň, D. Schmidt, Baran - Trokan, Lezo, Kluka - D. Rosa, Grman, M. Kovaľ.
HK DUKLA: Fedor - Kubát, J. Šeliga, Stríž, V. Urban, Pástor, M. Žemba - Drotár, R. Šechný, Kmiť - Majerník, Palovčík, Čížek - Cmorej, Linet, J. Kubiš - Megela, Schnelly, Banovský.

Ďalší program v semifinálovej sérii
3. zápas: Michalovce - Trnava (piatok 28. feburár o 17.00)
4. zápas: Michalovce - Trnava (sobota 1. marec o 17.00)
Prípadný 5. zápas: Trnava - Michalovce (pondelok 3. marec)



Uverejnené: 25.02.2014 19:02:12 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.