files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín remizoval v Šamoríne

Futbalisti MFK Zemplín nemajú za sebou najlepší vstup do jarnej časti sezóny. Zverenci trénera Ondreja Dudu síce viedli v zápase 21. kola druhej futbalovej ligy na pôde Šamorína gólmi Hamuľaka a Caballera rýchlo 2:0, vedenie však neudržali a stretnutie sa nakoniec skončilo remízou 2:2 (1:2). Michalovčania sa najbližšie dvakrát predstavia na vlastnej pôde. Najskôr v sobotu 15. marca o 17.30 privítajú celok Šale a potom v sobotu 22. mraca takisto o 17.30 družstvo Dubnice nad Váhom.

Michal Hamuľak otvoril skóre, jeho gól však na víťazstvo nestačil

Michalovskí futbalisti mali raketový štart do jarnej sezóny. Po úvodných šestnástich minútach totiž viedli na pôde nebezpečného súpera 2:0. Najskôr v 6. minúte skóroval jesenný kráľ strelcov Michal Hamuľak a v 16. minúte sa po rohovom kope presadila nová akvizícia v kádri trénera Ondrej Dudu Sanchez Caballero. Domáci sa však nevzdávali a v 31. minúte vykresal ich iskierku nádeje Hector Tubonemi. Hráči Šamorínu sa v druhom polčase snažili vyrovnať, k čomu im mali pomôcť aj dve polčasové striedania. Vyrovnanie mal na kopačkách v 67. minúte práve striedajúci Vilkovský, ktorý však v tutovke prekopol bránu hostí. Na druhej strane sa o tri minúty neskôr zaskvel domáci brankár Hajdúch. Ten najskôr zneškodnil tvrdú strelu Janočka a následne si poradil aj s dorážkou Gamkrelidzeho. Aj keď Michalovčania držali tri body prakticky počas celého zápasu vo svojich rukách, nakoniec sa z výhry netešili. V 84. minúte sa totiž po rohovom kope dostal k lopte Fulmek a vyrovnal na konečných 2:2.   

FC ŠTK 1914 Šamorín - MFK Zemplín Michalovce 2:2 (1:2)
Góly: 31. Tubonemi, 84. Fulmek - 6. Hamulak, 16. Caballero
Žlté karty: 53. Hutta - 77. Hamuľak
Rozhodovali: Ježík - Bednár, Hancko - 415 divákov.

FC ŠTK 1914: J. Hajdúch - P. Vaško (46. Füzik), Špánik, Javorina, Fulmek - Mezovský (80. Čemba), Cmarko, Krištan (46. Vilkovský), Marušin - Hutta, Tubonemi

MFK ZEMPLÍN: Raška - Perez, Michal Gallo, Caballero, Smrek - S. Danko, V. Janočko (89. Micka), L. Janič - Gamkrelidze, M. Hamuľak (87. Čapek), Bayón (54. M. Regáli)



Uverejnené: 08.03.2014 16:36:35 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.