files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Starší dorastenci MFK Zemplín doma zdolali Prešov

V sobotu odohrali starší dorastenci MFK Zemplín Michalovce svoje posledné domáce stretnutie v tomto súťažnom ročníku. Súperom im bol šarišský celok prešovského Tatrana, ktorý na hlavnom ihrisku zdolali hladko 3:0 (2:0), keď sa dvakrát presadil Ján Andrejko a jeden presný zásah pridal Lukáš Tóth. Najbližší majstrovský duel odohrajú Michalovčania v sobotu 31. mája o 14. hodine na ihrisku Nitry. Bude to pre nich posledný zápas v tejto sezóne.

V teplom a slnečnom počasí sa hral vyrovnaný futbal, už v 8. minúte mohol otvoriť skóre hosťujúci Mikluš, ale vystrelil iba do pravej žrde Holienčinovej svätyne. V 16. minúte Tóth poslal do úniku Andrejka, ktorý však neuspel, o pár sekúnd nato Tóthovu strelu vyrazil brankár Prešova. O päť minút neskôr dostal Micovčák dlhú loptu sa obranu Tatrana, preloboval však nielen gólmana, ale aj bránu. Po polhodine hry najprv Tóth opečiatkoval iba žrď, avšak v 36. minúte už po akcii Vajsa Andrejko rozvlnil sieť - 1:0. O tri minúty nato už viedli domáci o dva góly, po centri z pravej strany sa presadil Tóth. V druhom dejstve hry najprv zaujala nebezpečná Micovčákova strela, ktorá išla vedľa. V 69. minúte zahrával priamy kop z ľavej strany Petko a lopta s prispením teču domáceho obrancu skončila na prvne michalovskej brány. V 73. minúte pridali Zemplínčania tretí gól, po centri Tótha sa hlavou presadil Andrejko a upravil tak stav stretnutia na konečných 3:0.

MFK Zemplín Michalovce - 1. FC Tatran Prešov 3:0 (2:0)

Góly: 36. a 73. J. Andrejko, 39. L. Tóth

MFK ZEMPLÍN: Holienčin - Ďurik, D. Horňák, M. Janočko, Lechman (74. Mikovčík) - Ilinjo, Micovčák, Vajs (60. Hirka) - J. Andrejko, A. Leško (46. Havrila), L. Tóth.

Zdroj: mfk zemplín



Uverejnené: 24.05.2014 15:00:04
files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.