files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Hetrik hodil za hlavu, tešia ho tri body

Michalovskí futbalisti sa v nedeľu rozlúčili s vlastnými fanúšikmi najlepšie ako mohli. Na domácej pôde zvíťazili v predposlednom kole nad o záchranu bojujúcim Šamorínom 3:0 (2:0), čím odsunuli svojho súpera na posledné miesto tabuľky a sami sa posunuli na druhú priečku, ktorú bude chcieť v poslednom kole udržať.

Pri neúčasti najlepšieho ligového strelca Michala Hamuľaka (päť žltých kariet) sa očakávalo, kto ho zastúpi v strieľaní gólov. Jeho pozíciu nakoniec zaujal ďalší útočník Dominik Kunca, ktorý dvoma gólmi v 32. a 44. minúte zlomil odpor dovtedy výborne brániaceho súpera. „Tréner nás pred zápasom upozorňoval na to, že súper sem príde brániť a bude chcieť udržať čisté konto, čo najdlhšie. Aj preto bolo naším cieľom dať rýchle góly, podobne ako proti Trnave, čo sa nám nakoniec aj podarilo. Naše víťazstvo je zaslúžené. Trošku ma mrzí, že sme ich skoro pustili do zápasu, no podržal nás brankár Kira, ktorý zlikvidoval pokutový kop. To nás definitívne upokojilo a v závere sme ešte víťazstvo poistili tretím gólom,“ uviedol po zápase dvojgólový strelec Dominik Kunca.

Brankár Juraj Hajdúch nestačí na strelu z Kuncovej kopačky...

Dvadsaťdva ročný rodák zo Strážskeho mohol v stretnutí zaznamenať aj hetrik. V druhom dejstve sa totiž až trikrát ocitol v dobrej streleckej príležitosti, po polčasovej prestávke si však už strelecké kopačky neobul. „Ak mám pravdu povedať, ani ma to príliš nemrzí. Dôležitejšie sú totiž tri body a tie ma tešia viac, ako strelený hetrik. Tie šance boli celkom dobré, škoda že som ich nepremenil, no viac sa cení víťazstvo. Na druhej strane aspoň nemusím platiť do hráčskej kasy za hetrik,“ s úsmevom poznamenal Dominik Kunca, pre ktorého boli góly v sieti Šamorínu štvrtým a piatym tohtosezónnym. Michalovskí futbalisti v predposlednom kole druhej futbalovej ligy naplno využili zaváhania svojich priamych konkurentov a opäť sa posunuli na druhé miesto v tabuľke.

...  a lopta z Kuncovej hlavy končí v sieti brankára po druhýkrát

„Som veľmi rád, že sme sa opäť posunuli na druhú priečku. Túto pozíciu si chceme udržať a preto v poslednom kole v Šali neberieme nič iné, iba víťazstvo,“ zdôraznil na záver útočník MFK Zemplín.

Peter Brendza



Uverejnené: 26.05.2014 09:41:25 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.