files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Michalovské hádzanárky opäť privítal primátor

Už druhýkrát v priebehu necelých dvoch mesiacov si na mestskú radnicu pozval primátor mesta Michalovce Viliam Zahorčák hádzanárky Iuventy Michalovce. Dôvod bol každému zrejmý. Zemplínčanky nedávno oslávili svoj siedmy majstrovský titul a do roku sedmičiek (keďže mesto tohto roku slávi 770. výročie prvej písomnej zmienky) teda prispeli svojou sedmičkou takisto.

Na úvod si zobral slovo prvý muž mesta, ktorý upozornil, že práve michalovská Iuventa je najúspešnejším klubom mesta a robí metropole Zemplína výbornú reklamu. Ako ďalej zdôraznil, je presvedčený, že tento titul nebol posledný, že sa uvidia už onedlho opäť, a čochvíľa sa "Iuvenťáčky" stanú najúspešnejším klubom nielen v meste, ale v ženskej hádzanej aj v celom Slovensku. Na záver vyjadril presvedčenie, že Michalovčanky môžu v budúcej sezóne uspieť nielen na domácej scéne, kde túto sezónu získali tri poháre, ale aj v pohárovej Európe.

Svojou štipkou k diskusii prispel aj prezident klubu Gabriel Dorič, ktorý najskôr humorne uviedol, že Iuventu síce Šaľa vo finále národného play-off výrazne potrápila, no on sa tomu potešil, pretože chcel, aby sa titul konečne oslavoval na domácej pôde. Následne prezident žartom skonštatoval, že rozhodujúci piaty finálový duel absolvoval s hráčkami na palubovke aj on, keďže po finále mal možno spotenejšiu košeľu, ako mali hráčky dresy. Po nezáveznej debate prišlo ako vždy na podpis do pamätnej knihy mesta (tá už musí byť podpismi hráčok Iuventy zapísaná skoro celá...) a v závere sa primátor mesta s hádzanárkami a realizačným tímom spolu odfotografovali. 

PETER BRENDZA



Uverejnené: 02.06.2014 20:10:21
files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.