files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Turnaj o pohár Multišportu – posledné kolo

Piatym kolom sa skončil turnaj o pohár Multišportu a definitívne tým dal bodku za 9. ročníkom Mestskej hokejovej ligy v Michalovciach. V prvom zápase si Tigri poradili s Diablami a v konečnej tabuľke skončili pred nimi . V druhom zápase bojovali o celkové prvenstvo Gasstras s GS 52 . Víťazne zo súboja vyšlo mužstvo Gasstarsu a zmarilo tak cieľ GS 52 získať tzv.“duoble“.


Tigri - Devils   6:3 (1:0, 2:2, 3:1)

Domáci v tomto turnaji počas troch kôl nezískali ani bod, no ani hostia na tom neboli oveľa lepšie a s jedným bodom boli na predposlednom mieste. Silnejšiu motiváciu a chuť po víťazstve ukázali Tigri a počas zápasu to boli oni, ktorí boli aktívnejším mužstvom. Vedenia sa ujali na konci prvej tretiny gólom Falisa a keď sa im v druhej tretine podarilo streliť gól dokonca vo vlastnom oslabení, boli na najlepšej ceste za víťazstvom. Po tomto „údere“ sa spamätali aj hráči Devilsu a Mihaľom znížili na 1:2. Domácich to nezaskočilo a Kachnič zvýšil na 3:1. Už už sa zdalo, že domáci si dvoj-gólové vedenie udržia, no 4s pred koncom tretiny Danko znížil na 3:2. Úvod do tretej tretiny vyšiel lepšie domácim a Falis im zabezpečil opäť dvoj-gólový náskok. Hostia po tomto góle zapli na trochu vyššie otáčky a výsledok sa dostavil. Blahuta po peknej akcii upravil na 4:3. Keď sa už schyľovalo k záveru stretnutia a očakával sa tlak zo strany hostí, boli to domáci, čo dvoma gólmi Kachniča a Osifa dali konečnú bodku za zápasom.

Góly: Kachnič a Falis 2, Garanič, Osif – Mihaľo, Danko, Blahuta.

GS 52  - Gasstars  2:4 (0:2, 2:0,  0:2)

Obom mužstvám išlo v tomto zápase o veľa. Domácim stačila na prvenstvo v turnaji aj remíza, no hostia ak chceli turnaj vyhrať museli zvíťaziť.To im aj v prvej tretine vychádzalo a pomerne ľahko a rýchlo išli dvomi gólmi do vedenia. Účet stretnutia otvoril Karch po peknej kombinačnej akcii s Makovičom. O štyri minúty na to si gólový účet v stretnutí otvoril aj najlepší zakončovateľ v turnaji Minčák a bolo 0:2. Prvú tretinu hostia dohrávali v pokľudnom tempe a domácich k nijakému gólovému zakončeniu nepustili. Druhá tretina začala očakávaným náporom domácich a hoci Babuka v bránke hostí robil čo mohol gólom Sabola a Chmuroviča zabrániť nedokázal, a tak v 17. minúte za stavu 2:2 mužstvá začínali od znova. Po vyrovnávajúcom góle sa obe mužstva akoby uspokojili s rovnovážným stavom a tomu prispôsobili aj svoju hru v tretej tretine. Dovtedy plynulá hra sa začínala kúskovať malými šarvátkami medzi hráčmi, čo samozrejme viac vyhovovalo domácim. Táto vyčkávacia taktika napokon vyšla lepšie hosťom a po rýchlej akcii Zalužického s Minčákom a posledne menovaný dostal hostí opäť do vedenia. Domáci sa síce snažili dostať hostí pod tlak, no dlho sa im to nedarilo. Keď sa im konečne podarilo dostať do pásma hostí a odvolali brankára, aby sa pokúsili stretnutie vyrovnať, vlastnou chybou prišli v útočnom pásme o puk a Minčák pohodlne skóroval do prázdnej bránky. Škvrnou stretnutia bola neúčasť viacerých hráčov GS 52 pri podávaní rúk na konci stretnutia.

Góly: Sabol, Chmurovič – Minčak 3, Karch.

Najlepší strelci v turnaji : Minčák (Gasstars) 13,Štefan(Bieli vlci) 8,Sabol (GS 52) 6.


Tabuľka
1. Gasstars                4 3 0 1 29:15  6
2. GS 52                   4 3 0 1   23:9   6
3. Bieli vlci               4 2 1 1  19:25 5
4. Tigri                      4 1 0 3  11:26 2
5. Devils                   4  0 1 3  11:28 1                         
                             Viliam Andrašov

 



Uverejnené: 26.03.2010 16:44:27 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.