files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín v príprave s treťou výhrou

Michalovskí futbalisti boli úspešní aj v treťom prípravnom súboji pred nasledujúcou sezónou. Tentoraz zdolali v rámci 19. ročníka Memoriálu Štefana Nadzama celok Lokomotívy Košice 2:1 (1:1), keď sa do streleckej listiny zapísal Samuel Bayón z pokutového kopu a Martin Koscelník. Memoriál Štefana Nadzama následne pokračoval zápasom internacionálov Michaloviec a Spišskej Novej Vsi. Zverenci trénera Františka Šturmu sa v príprave najbližšie predstavia opäť na domácom trávniku, keď v sobotu 12. júla o 17.00 (čas zápasu sa ešte môže zmeniť) privítajú celok Moldavy nad Bodvou.

František Šturma dal v zápase opäť priestor všetkým hráčom, ktorých mal k dispozícii a skúšal aj jednu novú akvizíciu v kádri, stopéra z Bosny a Hercegoviny Jovana Vujaniča. Úvod stretnutia lepšie vyšiel hosťom, ktorí sa v 12. minúte po rohovom kope a hlavičke Horvátha ujali vedenia. Michalovčanom sa však podarilo otočiť výsledok. Najskôr Bayón premenil pokutový kop nariadený po faule na Streňa a po zmene strán potrestal Martin Koscelník obrovskú chybu hosťujúceho golmana Kovalíka.

MFK Zemplín Michalovce - FC Lokomotíva Košice 2:1 (1:1)

Góly: 30. Bayón (11 m), 66. M. Koscelník - 12. L. Horváth

MFK ZEMPLÍN: Raška (46. Kira) - Perez (60. L. Jacko), Michal Gallo (70. Micovčák), Podhorin (46. Vujanič), Lechman - Grič (46. Morlacchi) - Gamkrelidze (46. M. Koscelník), Bayón (46. Turik), Paulovčák (26. Calvo), M. Regáli (60. A. Leško) - Streňo (46. Tubonemi)

FC LOKOMOTÍVA: J. Giertl (60. J. Kovalík) - Kavka, Rentko, L. Horváth, Komjaty (80. Peták) - Sokol (46. R. Jurko), Kinský, M. Hloušek, Kolek (80. Pluščák), Fábry (28. Konkoľ) - Vilkovský (70. Sokol)



Uverejnené: 05.07.2014 15:41:37
files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.