files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Lákadlo plnej tribúny bolo väčšie, ako ďalšie ponuky

„Vždy je lepšie hrať pred tribúnou plnou ľudí, ako pred tristo divákmi,“ boli prvé slová novej posily defenzívnych radov HK Dukla Michalovce Martina Tkáča, ktorý do metropoly Zemplína prichádza z tímu ďalšieho účastníka prvej hokejovej ligy Prešova.

Tridsaťročný odchovanec košického hokeja má s prvou hokejovou ligou obrovské skúsenosti. Hrával v Trebišove, Bardejove a naposledy obliekal dres Šarišanov. V súbojoch s michalovskou Duklou zažil pravú hokejovú atmosféru a vidina plných tribún bola jedným z výrazných aspektov k tomu, aby ho presvedčila kývnuť na michalovskú ponuku. „Naposledy som hrával v Prešove a ostať som tam mohol aj teraz. Chcel som sa však posunúť ďalej, navyše v Michalovciach sú v tejto sezóne ambície rozhodne vyššie, ako na Šariši. Tam začínajú budovať mladé družstvo, ktoré až také ambície mať nebude. Samozrejme, lákadlom boli aj diváci. Vždy je lepšie hrať pred plným štadiónom, ako pred tristo divákmi. To lákadlo plnej tribúny bolo rozhodne väčšie, ako ďalšie ponuky,“ zdôraznil 191 - centimetrový a 96 kíl vážiaci mohutný bek, ktorý tak prichádza spevniť v minulej sezóne viackrát deravé defenzívne rady michalovskej Dukly. „Ja verím, že teraz to bude lepšie. Viac ako polovicu chlapcov som poznal už predtým. Verím, že nám to pôjde aj v majstrovskej súťaži a budeme sa pohybovať v tabuľke tam, kde mužstvo patrí,“ uviedla nová akvizícia v kádri HK Dukla.

Martin Tkáč naposledy pôsobil v Prešove. Rivalita medzi oboma fanúšikovskými tábormi je v poslednom období dosť veľká. Neobáva sa reakcií divákov? „To určite nie. V minulosti som pôsobil aj v Trebišove, či Bardejove, teraz som v Michalovciach.  Určite sa zlých reakcií neobávam,“ s úsmevom na perách podotkol urastený bek, ktorý sa v sezóne 2012/2013 s Bardejovom tešil z prvenstva v prvej lige. Nenamietal by nič, keby sa mu niečo podobné teraz podarilo s michalovskou Duklou? „Určite to nie je nereálne. Podmienky v Michalovciach sú výborné. Začína sa rysovať dobré mužstvo, ktoré môže rúbať vysoko. Súťaž je však dlhá, uvidíme ako to dopadne. Ambície sú vysoké a ja verím, že ich aj naplníme,“ dodal na záver, ktorý okrem Slovenska hrával aj vo francúzskych HC Amnéville a Dunkerque.

Peter Brendza



Uverejnené: 05.08.2014 14:56:08 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.