files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Veľký obrat na Šariši, Michalovčania vezú z Prešova tri body!

V prvom súboji na súperovom ihrisku v tomto ročníku druhej ligy A-mužstvo MFK Zemplín Michalovce nezaváhalo. V zápase 3. kola DOXXbet ligy zvíťazili v Prešove nad domácim Tatranom 4:2 (1:2) a naďalej sú bez straty jediného bodu. Zemplínčania dotiahli do víťazného konca zápas aj napriek tomu, že po dvanástich minútach hry prehrávali 0:2. Potom však Koscelník, Bayón, Streňo a v nadstavenom čase Regáli rozodli o tom, že všetky tri body si domov vezú práve oni. Počas najbližšieho týždňa budú Michalovčania v hre rovno dvakrát. Najskôr sa v stredu 13. augusta predstavia v rámci druhého kola Slovenského pohára na pôde Štrby a potom počas jarmočnej soboty privítajú o 19.30 ďalšieho popredného ašpiranta na horné priečky v tabuľky Partizán Bardejov. 

Domáci vstúpili do stretnutia aktívne a už v 3. minúte sa radovali z prvého gólu, keď michalovská obrana nepokryla Belejíka, ktorý po Jackovej prihrávke nekompromisne rozvlnil sieť - 1:0. O osem minút nato autor otváracieho gólu prihral Leškovi, ktorého neodzbrojil ani jeden zo zadákov MFK Zemplín a jeho dobrú strelu zneškodnil gólman Kira. O minútu neskôr však bol prekonaný druhýkrát, po centri Micherdu hlavou upravil na 2:0 Belejík. Katastrofálny úvod však hosťami neotriasol, pretože už v 22. minúte Koscelník tiež hlavou prekonal Taliana a vsietil kontaktný gól. Vzápätí mohol vrátiť Prešovu dvojgólové vedenie Eliáš, avšak v jasnej šanci zakončil iba do výborného Kiru. V závere prvého dejstva ešte musel brankár Tatrana zasahovať pred Streňom, ale loptu na dvakrát skrotil.

Druhý polčas odštartovali pre zmenu lepšie Michalovce, so Streňovou strelou si ešte Talian poradil, ale na zakončenie Bayóna z 51. minúty, ktorému prihral Perez, už nemal nárok - 2:2. Zemplínčania boli pri chuti, po Gallovej hlavičke po rohu musel opäť zasahovať domáci gólman. Po hodine hry z dobrej pozície minul prešovskú svätyňu Streňo, vzápätí po rýchlej kontre na druhej strane Belejík takisto netrafil medzi tri žrde. V 71. minúte Regáli z 20 metrov vystrelil len do pripraveného Taliana, no o tri minúty nato po jeho centri skóroval Streňo a Michalovce prvýkrát viedli - 2:3! Hneď nato Koscelník vystrelil nad, potom domáci pohrozili po štandardke Vodu. V záverečných minútach už hrali Prešovčania vabank, čo bola voda na mlyn pre hostí, ktorí mohli vyrážať do rýchlych kontier. V 90. minúte vo veľkej šanci vychytal Regáliho Talian, avšak v nadstavenom čase usmernil tento michalovský útočník center do brány a poistil víťazstvo svojho tímu - 2:4!

1. FC Tatran Prešov - MFK Zemplín Michalovce 2:4 (2:1)

Góly: 3. a 12. Belejík - 22. M. Koscelník, 51. Bayón, 74. Streňo, 90+. M. Regáli

ŽK: 49. D. Leško, 75. Krajník - 40. Morlacchi

Rozhodoval: Trutz - 1 170 divákov

1. FC TATRAN: Talian - Micherda, J. Dzurík, Krajník, Voda - P. Jacko, M. Poliaček - D. Leško (59. Luk. Hruška), Belejík (67. Katona), Ivanko-Macej (67. Benes) - Eliáš

MFK ZEMPLÍN: Kira - Perez, Michal Gallo, Morlacchi, Rabiňák - Grič (46. Podhorin) - D. Kunca, Turík (59. M. Regáli), Bayón, M. Koscelník (76. A. Leško) - Streňo

Zdroj: mfk zemplín



Uverejnené: 09.08.2014 22:02:37 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.