files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

ŠK Strážske doma vo výbornej atmosfére nestačil na Trenčín

Zápasmi druhého kola pokračoval v utorok a stredu slovenský pohár vo futbale, ktorý nesie názov Slovnaft Cup. Keďže do tejto súťaže sa mohlo v súťažnom ročníku 2014/2015 zapojiť viacero tímov aj z nižších súťaží, pre viaceré tieto tímy bolo druhé kolo futbalovým sviatkom. Jedným z nich boli aj futbalisti ŠK Strážske, ktorí na svojom trávniku privítali strieborného princa minulej sezóny FK AS Trenčín. Ten nenechal nič na náhodu a po výsledku 4:0 síce postúpil do tretieho kola, no domáci zanechali výborný dojem a 658 platiacich divákov si prišlo na svoje. Do druhého kola tentoraz nezasiahli futbalisti MFK Zemplín Michalovce, ktorí síce mali odohrať duel na pôde ŠK Štrba, no pre nespôsobilý terén sa zápas odohrá až 27. augusta. V hre boli aj ďalší zástupcovia zemplínskeho regiónu. Veľký Horeš doma podľahol Liptovskému Mikulášu 1:5, Trebišov prehral v Poproči 0:1, Kráľovský Chlmec v Zamutove 0:5, ŠK Futura Humenné na domácom trávniku nestačil na Lokomotívu Zvolen, ktorej podľahol 0:3 a duel Veľkých Kapušian s Moldavou nad Bodvou sa odohrá v stredu 20. augusta. Ostatné  výsledky druhého kola nájdete tu.

ŠK Strážske - FK AS Trenčín 0:4 (0:2)

Góly: 30. Rabiu, 44. Mišák, 74. Lawrence, 89. Lobotka

ŠK: Borko - F. Pavúk, J. Pavúk, Moroz, Hrábek (84. Mitro), Soltész, Gadžo, Michaliv, Max (65. Mancoš), Madala (50. Stričko), Hirjak

FK AS: Šemrinec - Čögley, Ramón, Rundič, Skovajsa - Bariš (46. Martin Vlček) - Mondek, Rabiu (40. Lobotka), Opatovský, Lawrence - Mišák (85. Hajradinovič)

Rozhodovali: Vlčej – Weiss, Perát



Uverejnené: 13.08.2014 23:53:16
files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.