files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Úspešní policajti objasnili viacero trestných činov!

Uplynulý týždeň patril hlavne úspešným prípadom vypátrania viacerých páchateľov rôznych krádeží. Najmladším z páchateľov bol len štrnásťročný chlapec z Lastomíra, ten sa rozhodol okradnúť dôchodkyňu.

 
Vypátranie páchateľov krádeží

V utorok popoludní sa neznámy páchateľ na parkovisku za reštauráciou na Sládkovičovej  ulici v Michalovciach vlámal do osobného motorového vozidla zn. Škoda Superb a odcudzil notebook, USB kľúč, dátovú kartu na internet a rôzne káble na pripojenie mobilných telefónov k počítaču. Majiteľovi z obce Lastomír spôsobil škodu 1.000,-€.

Michalovskí policajti vypátrali a z prečinu krádeže obvinili 22-ročného Vladimíra z obce Dúbravka, ktorý dňa 15.11.2009 dopoludnia v pohostinstve v Michalovciach využil opilosť 31-ročného Vladimíra z Falkušoviec a z bundy, ktorú mal na sebe, mu odcudzil mobilný telefón. Mobil následne odpredal náhodnej osobe v Michalovciach. Vladimírovi spôsobil škodu 250,-€.

Michalovskí policajti tiež zistili a z prečinu krádeže obvinili 14-ročného  Erika z obce Lastomír, ktorý dňa 09.03.2010 z kuchynskej linky v rodinnom dome v obci  Lastomír odcudzil 81-ročnej dôchodkyni  finančnú hotovosť 500,-€.

Krádeže vlámaním

V obci Palín v okrese Michalovce sa v noci z nedele na pondelok neznámy páchateľ vlámal do rodinného domu, odkiaľ odcudzil dva televízory, dva mobilné telefóny, notebook a šperky zo žltého kovu. Majiteľke vznikla škoda 1.660,-€.

Usmrtenie

Počas minulého víkendu, v sobotu popoludní bol v blízkosti miestneho kostola v obci Bracovce v okrese Michalovce nájdený mŕtvy 43-ročný  Andrej z obce Markovce (okr. Michalovce). Mŕtvola  ležala dolu tvárou vo vode  v priekope vedľa miestnej komunikácie. Ohliadajúci lekár cudzie zavinenie predbežne vylúčil. Na zistenie presnej príčiny smrti bola nar-
iadená pitva.
                                               (mp)

 



Uverejnené: 31.03.2010 11:06:53 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.