files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla v utorok nehrá, skončila dvojica hráčov

Ani utorkový zápas so Spišskou Novou Vsou neodohrajú hokejisti HK Dukla Michalovce na svojom ľade. Proti je totiž opäť chladiarenské zariadenie, kde pokazený kompresor stále nedovoľuje tvorbu ľadu. Strieborný princ posledných dvoch prvoligových sezón sa teda aj tento týždeň bude pripravovať v azyle, tentoraz v košickej Crow Aréne. 

Funkcionári klubu chceli vybaviť na utorok náhradného súpera, no žiaľ, nepodarilo sa im to. "Chceli sme odohrať zápas v maďarskom Miškolci, no jeho hráči iba dnes vyšli na ľad. Tento týždeň teda odohráme iba jeden zápas, v piatok v Bardejove," poznamenal manažér HK Dukla Peter Tirpák, podľa ktorého slov by sa problémy s kompresorom mohli skončiť už čoskoro. "V stredu by malo prísť k výmene pokazených hlavíc a hneď na to by sme mohli začať s tvorbou ľadu. Ten by mal byť hotový do konca týždňa. Pondelkový prípravný duel proti Miškolcu zatiaľ ohrozený nie je a pevne veríme, že sa už predstavíme vlastným fanúšikom." 

Michalovskí hokejisti majú za sebou štyri prípravné duely, v ktorých zaznamenali dve výhry a dve prehry. Po týchto zápasoch prišlo k prvým škrtom v kádri. V ňom skončila dvojica útočníkov. "Od tohto týždňa sa s nami nepripravujú útočníci Patrik Wesselenyi a Václav Chomič. Na druhej strane do kádra pribudol na skúšku obranca Ondrej Briják, ktorý za náš klub hrával v predminulej sezóne," informoval nás o zmenách v kádri manažér HK Dukla.

Peter Brendza

 




Uverejnené: 18.08.2014 19:14:50 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.