files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Trojgólová prehra Dukly v Prešove

Hokejisti HK Dukla Michalovce prehrali vo svojom siedmom prípravnom dueli na ľade P.H.K. Prešov 2:5. Presné zásahy Michalovčanov zaznamenali Fedorko s Linetom. Najbližšie dva prípravné zápasy odohrajú zverenci trénera Milana Staša na vlastnom ľade. Najskôr v utorok 2. septembra o 17.00 privítajú druholigistu z Humenného, no a generálku na úvodné kolo prvej ligy absolvujú v piatok 5. septembra takisto o 17.00, keď na vlastnom ľade nastúpia práve proti Prešovčanom.

S Pavlom Borkom v bráne a len so štyrmi čistokrvnými bekmi nastúpili zverenci trénera Milana Staša na duel v Šariši. Od šiestej minúty sa dostali do vedenia, keď sa na dvakrát presadil Fedorko. Následne ale golman P.H.K. Dominik Riečický stiahol roletu a nepúšťal puk za svoj chrbát. V 9. minúte zmaril šancu Šechnému, potom bol úspešný aj proti Linetovi a v závere prvej časti zlikvidoval dve gólové strely Zoltána Kubáta. V úvode druhej časti sa zaskvel aj Pavol Borko v bráne Dukly, ktorý efektným semaforom zlikvidoval strelu Erika Ivanča. Na druhej strane opäť vynikal Riečický. Ten si najskôr poradil so šancou Halása a potom zmaril tutovku aj Banovskému. Za nevyužité šance prišiel trest. Prešovčania totiž v priebehu necelých dvoch minút otočili skóre vo svoj prospech. Najskôr v 29. minúte vyrovnal Michal Kivader a potom poslal Šarišanov v 31. minúte do vedenia Jozef Tomčák - 2:1. Michalovčania sa v druhej desaťminútovke druhej časti snažili vyrovnať, no zakaždým stroskotali na pozornom Riečickom. Aj keď boli v úvode tretej tretiny aktívnejší, domácim vyšiel rýchly brejk a potom, čo Lopáček prekonal striedajúceho Petra v 43. minúte viedli už 3:1. V 48. minúte sa ukázal aj Riečického náhradník Slivka, ktorý si poradil najskôr s pokusom Cmoreja a potom aj Fedorka, no a iba do jeho betónov následne mieril Schnelly. Po treťom presnom zásahu uzavreli s chuťou hrajúci domáci vlastné obranné pásmo a nepúšťali Michalovčanov do šancí. Navyše, opäť gólovo udrelo na druhej strane, keď Petra najskôr prekonal obranca Vartovník, no a skázu Dukly dokonal Igor Jaroš, ktorý v 57. minúte upravil už na 5:1. Až potom sa ukázali aj hostia. Najskôr Majerník mieril iba do žrdky, no a potom zlomil nepriestrelnosť striedajúceho Slivku Linet - 5:2. To však už nič nezmenilo na vysokej prehre Dukly s nadšene bojujúcimi prešovskými mladíkmi.      

P.H.K. Prešov - HK Dukla Michalovce 5:2 (0:1), (2:0), (3:1)

Góly: 29. Kivader (Pavlovský, V. Sabol), 33. Tomčák (Klimek), 43. Lopaček (Borecký), 56. Vartovník (Pekarčík, V. Sabol), 57. Jaroš (Petroc) - 6. Fedorko, 59. Linet (Šechný)

Vylúčení: 2:1. Presilovky a oslabenia: 0:0. Rozhodovali: Smrek - Beniač, Dankovič.

P.H.K.: Riečický (41. Slivka) - V. Sabol, Vartovník, Guntáš, Ivančo, Novický, Danielčák - Pavlovský, Kivader, Pekarčík - Klimek, Tomčák, Jaroš - Petroc, J. Skokan, Lopaček - Borecký.

HK DUKLA: Borko (41. Petro) - Drotár, Oros, Urban, Buraľ, Kubát, Briják - Banovský, Šechný, Podsedlý - Cmorej, Majerník, Halás - Zorvan, Linet, Schnelly - Fedorko.



Uverejnené: 29.08.2014 19:08:21 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.