files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla rozbila Senicu - videá Milan Staš a Peter Klečko

Hokejisti HK Dukla Michalovce zaznamenali v treťom kole prvej ligy prvé tohtosezónne víťazstvo. Odniesla si to Dukla Senica, ktorá na michalovskom ľade prehrala vysoko 1:8. Dva góly michalovskej Dukly zaznamenali Peter Čížek s Ivanom Fedorkom, po jednom pridali Marcel Šterbák, Ľuboš Fajčák, Tomáš Banovský a Jakub Linet. Zverenci trénera Milana Staša sa najbližšie predstavia v piatok v Spišskej Novej Vsi, doma ich uvidíme opäť v stredu 24. septembra, kedy v rámci 5. kola o 17.00 privítajú Prievidzu.

Michalovčania chceli odčiniť dve prehry z úvodu sezóny. To sa im naozaj podarilo. Tréner Milan Staš pozmenil útoky a jeho zverenci od začiatku vlietli na súpera, ktorý v prvých minútach nevedel, kde mu hlava stojí. Seničania si tak museli pomáhať faulami, čo bola voda na mlyn domácich. V 5. minúte pri vylúčení Blaška prekonal po prvýkrát senického Peksu strelou od modrej Marcel Šterbák - 1:0. Následne michalovská Dukla nevyužila osemdesiat sekundovú presilovú hru o dvoch hráčov, no potom pri ďalšej presilovke po rozobratí obrany presne mieril Ľuboš Fajčák - 2:0.

Ani po dvoch strelených góloch Michalovčania nespustili nohu z plynu a nebyť golmana Peksu, mohlo byť už po prvej tretine vymaľované. Druhá tretina pokračovala v tom istom štýle. Už v jej tretej minúte sa pri závare pri bráne hostí najlepšie zorientoval Jakub Linet, ktorý upravil na 3:0. O štyri minúty neskôr už bolo 4:0, keď chybu senickej obrany využil Peter Čížek, ktorý vyhnal brankára Peksu z brány. Ani jeho náhradník Tomáš Porubský si dlho čisté konto neudržal, keď ho už o minútu a pol prekonal Ivan Fedorko - 5:0. Potom dali o sebe vedieť konečne aj hostia, no Mikolášik nevyužil svoj únik na strelenie kontaktného gólu. Ten v druhej tretine padol ešte raz na druhej strane, keď sieť za Porubského chrbtom rozvĺnil Tomáš Banovský. V tretej tretine sa zápas už len dohrával. Hostia predsa len zaznamenali kontaktný gól. V 46. minúte Fedora prekonal Miklášek - 6:1. V samom závere ešte Michalovčania dvakrát využili presilové hry a Čížek s Fedorkom stanovili konečný výsledok na 8:1.

HK Dukla Michalovce - HC Dukla Senica 8:1 (2:0, 4:0, 2:1)
Góly: 5. Šterbák (Šechný) pres/1, 10. Fajčák (Šechný) pres/1, 23. Linet (Banovský, Zorvan), 27. Čížek (Urban, Majerník), 29. Fedorko (Schnelly), 34. Banovský (Linet), 57. Čížek (Halás, Majerník) pres/1, 58. Fedorko (Fajčák) pres/1 - 46. Mikolášek (Lantoš)
Vylúčení: 2:8, navyše Porubský (S) 10. min za nešportové správanie. Presilovky: 4:0. Oslabenia: 0:0. Rozhodovali: Tornay - Bednár, Gavalier. Divákov: 750.
HK DUKLA: Fedor (46. Borko) - Šterbák, Drotár, Urban, Briják, Kubát, Šeliga, Buraľ – Podsedlý, Šechný, Fajčák - Halás, Majerník, Čížek - Banovský, Linet, Zorvan - Schnelly, Fedorko, Huňady.
HC DUKLA: Penák (27. Porubský) - Reissmuller, Perniš, Janík, Gula, Loydl, Mrázik, Kubica - Šúrek, Jurák - Blaško, Surovka, Lantoš - Mikolášek, Kalináč, Kovaľ - Daniel, Vereš, Kubica.

(pb)



Uverejnené: 17.09.2014 20:39:25
files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.