files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

„Musíme žiť do konca“

Futbalisti Sobraniec majú zaujimavé začiatky futbalových častí, keď v jesennej doma jednoznačne vyhrali so Stropkovom 5:0, v konečnom dôsledku však príliš radosti nemali, keď následne prehrali, čo sa dalo a na konci jesennej časti III. ligy boli na poslednej priečke. Začiatok odvetnej jarnej časti, by však mohol byť opačný, v čo verí aj prezident klubu Eduard Knežo.

 
V zápase posledného s druhým by vari ani najväčší optimisti nečakali tak jednoznačný výsledok pre domáce Sobrance. Tí aj napriek slabšiemu prvému polčasu boli jednoznačne lepším mužstvo a zvíťazili rozdielom triedy nad papierovým lídrom. „Začali sme ideálne, ale tak to bolo aj s celou súťažou. Verím však, že tentokrát už budeme doma bodovať pravidelne“, prezradil prezident Sobraneckého futbalového klubu.

V zápase sa lámal chlieb od polovice prvého polčasu, keď videl hosťujúci hráč červenú kartu po skratovom zákroku na súpera. „Kľúčových momentov bolo viac, samozrejme týmto to začalo. Následne nepremenená penalta hostí, nám v podstate pomohla“, poznamenal. Topoľany si za 90 minút nevytvorili až na penaltu v podstate vyloženú šancu, čo domáci využili a strelili až štyri góly. „Myslím, že Topoľany majú o niečo slabšie mužstvo než v jesennej časti. Dnes nemali kľúčových hráčov, čo  možno rozhodlo“, podotkol. Čiernou škvrnou pre domácich bolo v 7. minúte striedanie zraneného Mihaloviča, ktorý si vykĺbil rameno. „Tento hráč nám bude chýbať, má veľkú smolu, je v podstate už druhykrát zranený, ešte ani poriadne nehral. Vykartoval sa Devečka, takže nás čakajú ešte ťažké zápasy. Nič sme však týmto zápasom nevyhrali, musíme stále žiť a doma zbierať všetky body. Musíme žiť dokonca“, uzavrel Eduard Knežo.                          (juke)

 



Uverejnené: 06.04.2010 12:42:59 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.