files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Strážske doplatilo na koncovku a prehralo 0:3

V druhom jarnom kole štvrtej ligy Juh sa futbalisti Strážskeho predstavili na ihrisku okresného rivala vo Veľkých Kapušanoch. Domáci po predchádzajúcej domácej prehre s Moldavou nad Bodvou B boli v súboji proti nováčikovi odhodlaní pobiť sa o víťazstvo, no boli to hostia, ktorí mohli ako prví skórovať. V koncovke však vyhoreli a prehrali až nečakane vysoko 0:3. Najbližšie sa Strážske predstavilo doma proti Buzici.


Strážske sa v úvode dobre pohybovalo, kým domáci sa na ihrisku iba hľadali. Napriek tomu sa Veľkým Kapušanom podarilo otvoriť skóre, keď sa po chybe obrany dostal do šance ešte donedávna bývalý hráč Strážskeho Slavomír Matta, ktorý chladnokrvne prekonal brankára Moroza. Hostia mali zakrátko dve čisté šance skórovať, ale v oboch prípadoch vyhoreli na skvelom brankárovi Hrabčákovi. Po prestávke mali tlak domáci. V 54. minúte sa do veľkej šance dostal domáci Černej, ale brankár Moroz jeho stopercentnú možnosť ešte zázračne zlikvidoval. O minútu neskôr Husovský odcentroval z pravej strany, Matta išiel do vzdušného súboja s Morosom, z čoho vyťažil Černej a zblízka zvýšil vedenie domácich na 2:0. Zakrátko mohlo Strážske streliť kontaktný gól, ale Kužma v stopercentnej možnosti opäť stroskotal na výbornom zákroku brankára Hrabčáka. Nedáš - dostaneš sa potvrdilo v 72. minúte, keď brankár Moroz iba vyrazil tvrdú strelu Vassa a nekrytý Tomáš Nagy pohodlne zvýšil na konečných 3:0.

Štatistika

Veľké Kapušany - Strážske 3:0 (1:0)

Góly: 19. Matta, 55. Černej, 72. Nagy. ŽK: Terebessy, Varga - Hirjak. Pred 300 divákmi rozhodoval Djordjevič.

MFK: Hrabčák - Kaplár, Terebessy, Černej, Vass - Vašky, Nagy, Matta, Varga (46. Dózsický) - Husovský (81.Reho),  Kendi (69. Belán).
ŠK: Moroz - F. Pavúk, J. Pavúk, Hirjak, Kútny - Piskor, Romanec, Hajdučko, Mitro - Kurták (45.Kužma), Koc. (juke)

 

 



Uverejnené: 06.04.2010 12:58:16 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.