files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

M. Staš: "Naša výhra je pre divákov najlepšou pozvánkou"

Michalovská Dukla má v tejto sezóne na svojom konte prvé veľké víťazstvo. Ako prvej sa jej podarilo dobyť hradby víťaza posledných troch prvoligových ročníkov HC 46 Bardejov, kde v 9. kole prvej hokejovej ligy zvíťazila 4:1. Táto výhra je pre divákov najlepšou pozvánkou na piatkový duel 10. kola, v ktorom si to Michalovčania v priamom súboji rozdajú s momentálnym lídrom HC 07 Detva o prvé miesto v tabuľke.

Michalovskí hokejisti opäť raz ukázali, že keď vychytia svoj deň, dokážu vyhrať aj tam, kde sa vyhráva málokedy. V minulej sezóne to dokázali dvakrát v rozhodujúcom piatom dueli play-off, teraz sa im podarilo vyhrať na ľade družstva, ktoré doma až tak často neprehráva. Aj preto víťazstvo z bardejovského ľadu trénera Milana Staša veľmi potešilo. "Diváci videli výborný zápas. Moji zverenci podali kvalitný výkon. Od začiatku išli smerom k víťazsvu. V obrane sme hrali zodpovedne a z dobrej defenzívy vychádzali do protiútokov. Práve z nich sme dosiahli aj naše góly a mohli sme ich streliť aj viac. Naším zámerom bolo čakať na chyby súpera a tie aj prišli. Mňa osobne tri body z toho zápasu veľmi tešia, pretože sme vyhrali u súpera, kde sa tak často nevyhráva a navyše u jedného z horúcich favoritov ligy," zdôraznil michalovský lodivod, ktorý následne uviedol aj dôvody výhry svojho tímu. "Podľa mňa rozhodli výkony brankárov. Nás veľmi podržal Pavol Borko. Navyše si myslím, že sme boli o ten jeden gólik lepším tímom."

Stašovi zverenci tak natiahli svoju víťaznú sériu na šesť zápasov a v tabuľke sú už na druhom mieste, keď preskočili práve svojho stredajšieho súpera. V ďalšom kole doma privítajú lídra tabuľky HC 07 Detva a výhra v Bardejove bola podľa trénera HK Dukla najlepšou pozvánkou na piatkový šláger 10. kola, v ktorom sa Michalovčania pobijú s Detviancami o prvé miesto. "Určite, že by to malo divákov nakopnúť, aby prišli na štadión povzbudiť svojich hráčov. Verím, že si cestu na štadión v piatok nájdu a ich hlasivky nás poženú v súboji o prvé miesto," dodal na záver Milan Staš.

Peter Brendza



Uverejnené: 08.10.2014 20:59:41 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.