files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla s cieľom vrátiť sa na víťaznú vlnu

Po dvoch prehrách na ľade súperov sa michalovskí hokejisti znova predstavia pred vlastnými fanúšikmi. V stredu o 17.00 privítajú Topoľčany, ktorým majú čo vracať za prehru 1:7 v druhom kole na ich na ľade. Nič iné ako víťazstvo a naštartovanie novej víťaznej série si ani nepripúšťajú.

Hokejisti HK Dukla Michalovce sa po dvoch minulotýždňových prehrách v Prešove (3:4) a Liptovskom Mikuláši (2:6) skĺzli z prvého na štvrté miesto v tabuľke. "V Prešove to bola tesnejšia prehra, navyše sme mali aj niekoľko šancí na vyrovnanie. Celý duel sme však doťahovali. Čo sa týka Mikuláša, výsledok hovorí za všetko. Veľká škoda tých vylúčení, pretože zápas sme rozbehli dobre. V ďalších stretnutiach sa musíme vyvarovať chýb, čo sme sa dopustili tam, musíme hrať jednodznačne zodpovednejšie a vyhnúť sa zbytočným vylúčeniam," poznamenal k dvom prehrám na ľade súpera obranca HK Dukla Michalovce Marcel Šterbák, ktorý si netrúfal oidpovedať na našu otázku, či tie prehry neprišli po sedemzápasovej víťaznej sérii vhod. "To by som až tak nepovedal. Nie sme stroje a nedá sa predpokladať, že budeme vyhrávať všetkých 44 zápasov. Prehra občas príde a musíme sa z toho rýchlo otrepať, pretože tento týždeň nás čakajú tri zápasy."

Majú im čo vracať

V stredu sa po necelých dvoch týždňoch "Vojaci" znova predstavia na svojom ľade. Z neho naposledy vydolovali v priamom súboji o prvé miesto nad Detvou víťazstvo 6:4, ktoré bolo už ich siedmym v rade. Teraz privítajú Topoľčany a je na čase vrátiť sa na víťaznú vlnu. Navyše "Žochárom" majú čo vracať, keďže v druhom kole prehrali na ich ľade hladko 1:7. "Máte pravdu, máme im čo vracať. Tá prehra bola pre nás dosť tvrdá a teraz máme túžbu im to vrátiť. Naším cieľom je vrátiť sa opäť na víťaznú vlnu a urobíme všetko preto, aby sa tak aj stalo. Predsa, tá pohoda v tíme je lepšia, keď sa vyhráva, ako keď sa prehráva," zdôraznil Marcel Šterbák, ktorý v ďalších slovách uviedol recept na Topoľčany. "Musíme hrať aktívne dopredu a zodpovedne dozadu. Keď sa budeme vyvarovať zbytočných vylúčení som o tom presvedčený, že tento zápas zvládneme a pred ťažkým záverom týždňa, kedy nás čaká vonku Senica a v nedeľu doma Spišská Nová Ves sa opäť naladíme víťazne."

Peter Brendza 



Uverejnené: 21.10.2014 11:02:42 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.