files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla po štvorgólovom zvrate zdolala Trnavu

Hokejisti HK Dukla Michalovce zvíťazili v stretnutí 17. kola prvej hokejovej ligy na domácom ľade nad tímom HK Trnava 5:2 a v tabuľke si tak upevnili prvé miesto. Dva góly HK Dukla zaznamenal Štefan Majerník, po jednom pridali Patrik Huňady, Jakub Linet a Ľuboš Fajčák. Zverenci trénera Milana Staša sa najbližšie predstavia v stredu 5. novembra na ľade Považskej Bystrice, doma ich uvidíme až v stredu 12. novembra, kedy v šlágri 20. kola privítajú celok Bardejova.

 V súboji prvého tímu tabuľky so šiestym, ktorých pred vzájomným duelom delili iba tri body, sa hral zaujímavý hokej so šťastnejším koncom pre michalovskú Duklu. Tá štvorgólovým obratom rozhodla o tom, že všetky body ostanú doma. Od začiatku sa hral z obidvoch strán dynamický hokej. V 5. minúte zatlačila michalovská štvrtá lajna a jej center Patrik Huňady popod betóny Miroslava Hálu otvoril skóre - 1:0. Aj v ďalších minútach sa hral výborný hokej z oboch strán. Herne navrh síce mali Michalovčania, góly ale dávali Trnavčania. V 15. minúte prekvapil Borka v michalovskej bráne Dávid Schmidt a o minúte neskôr už zásluhou Daniela Rosu Trnava dokonca viedla a Pavol Borko sa porúčal z michalovskej brány. V nej ho nahradil Karel Němec, ktorý okamžite stiahol roletu. V prvej časti svojich dezorientovaných spoluhráčov podržal a tí mu to v druhej časti vrátili. Od druhej dvadsaťminútovky totiž na ľad nastúpila úplne iná michalovská Dukla. Tá svojho súpera zatlačila a vrcholom jej tlaku bol v 30. minúte vyrovnávajúci gól, keď od modrej páli Marcel Šterbák a jeho strelu do siete dorazil Jakub Linet - 2:2. Následne iba do žrdky hosťujúcej brány pálil Martin Drotár, na druhej stran e sa pri šanci Martina Barana vyznamenal Karel Němec. V tretej tretine už mali navrh na štyri päťky hrajúci Michalovčania. Tých síce najskôr v 45. minúte pri šanci Barinku podržal Karel Němec, no potom sa hralo už podľa ich nôt. V 50. minúte počas presilovky pálil od modrej Vladimír Urban a Štefan Majerník tečoval jeho strelu do siete - 3:2. Hostia sa následne snažili otvoriť hru, čo bola voda na mlyn michalovského celku. V 55. minúte zvýšil vedenie domácich Ľuboš Fajšák a v 58. minúte upravil Štefan Majerník v presilovej hre na konečných 5:2.

 

HK Dukla Michalovce - HK Trnava 5:2 (1:2, 1:0, 3:0)
Góly: 5. Huňady (Fedorko, Drotár), 30. Linet (Šterbák, Čížek), 50. Majerník (Tkáč, Urban) pres/1, 55. Fajčák (Šechný, Banovský), 58. Majerník (Urban, Tkáč) pres/1 – 15. Schmidt (Burzala, Čunderlík), 16. Rosa (Demo, Bachratý)
Vylúčení: 5:7. Presilovky: 2:0. Oslabenia: 0:0. Rozhodovali: P. Korba - Riš, Smerek. Divákov: 927.
HK DUKLA: Borko (16. Němec) - Kubát, Šterbák, Drotár, Urban, Buraľ, Tkáč, Buraľ - Fajčák, Šechný, Halás - Čížek, Majerník, Podsedlý - Banovský, Linet, Cmorej - Fedorko, Huňady, Schnelly.
HK TRNAVA: Poláček, Demo, Burzala, Závodský, Šišmič – Baran, P.Barinka, Lisoň – Čunderlík, Rosa, Bachratý – Schmidt, Hrbáčik, Tahotný – Božik.




Uverejnené: 31.10.2014 20:27:58

Fatal error: Allowed memory size of 536870912 bytes exhausted (tried to allocate 32 bytes) in /data/c/c/cce2f648-a924-4e5d-bcd4-7adf9f66146e/chemkostavarena.sk/sub/novinyzemplina/clanky.php on line 623