files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín remizoval v Bardejove

Michalovskí futbalisti majú v rukách ďalší cenný bod. V zápase pätnásteho kola DOXXbet ligy skupina Východ sa im podarilo remizovať na horúcej pôde FK Partizán Bardejov 1:1 (1:1). "Šturmovcov" poslal do vedenia v 22. minúte z pokutového kopu Samuel Garcia Bayón, o vyrovnanie sa postaral v samom závere prvého dejstva Ján Zápotoka. Michalovčania, ktorí sú aj naďalej neohroziteľne lídrami súťaže, sa najbližšie predstavia na domácej pôde, keď v sobotu 8. novembra o 13.30 privítajú celok MŠK Rimavská Sobota.

V Bardejove sa v súboji dvoch popredných celkov DOXXbet ligy skupina Východ hral zaujímavý futbal, v ktorom sa oba tímy prezentovali viacerými dobrými momentami. Po opatrom úvode si prvú väčšiu šancu vypracoval líder súťaže z Michaloviec. V siedmej minúte zakombinovali Kunca s Leško, odrazená lopta sa od Bayona dostala až pred Jakuba Griča, ktorého strela z hranice šestnátky však našla iba dobre postaveného Molčana. Následne mali trochu viac z hry domáci, no v 20. minúte zahral na hranici pokutového územia rukou Kica a hlavný arbiter duelu nariadil nekompromisne pokutový kop. Ten bezpečne premenil Samuel Bayón - 0:1. Domáci sa po inkasovanom góle pustili do útočenia, ich pokusy však spoľahlivo riešil Martin Raška v michalovskej bráne. Ten si najskôr poradil s pokusom Grucu, potom zlikvidoval aj strelu Pydu a v poslednej minúte prvého dejstva si poradil aj so šancou Jána Zápotoku. V nadstavenom čase však už kapituloval. Ján Zápotoka obišiel troch hráčov MFK a strelou k ľavej žrdi vyrovnal na 1:1.

Aj v druhom dejstve sa hral pre fanúšikov príťažlivý futbal, so šancami na oboch stranách. V jeho úvode mieril iba do Molčanovej náruče Adrián Leško, na druhej strane si nikto nenabehol na nebezpečný strieľaný center Jána Zápotoku. Tento bardejovský futbalista bol aj naďalej pri chuti. Po hodine hry sa zbavil dvoch protihráčov, vysunul Pydu, no toho čisto zastavil Erik Streňo. O sedem minút neskôr sa mohlo meniť skóre aj na druhej strane, Martin Regáli však v čistej šanci trafil iba do vybiehajúceho Molčana. Následne si loptu do siete nenašla ani Palšova delovka a pri strele Kicu zakročil spoľahlivý Raška. Dvanásť minút pred koncom sa triaslo Raškovo brvno, keď ho z priameho kopu napálil Ján Zápotoka, domáci sa následne dožadovali pokutového kopu po zásahu na Guľu, píšťalka hlavného rozhodca ale ostala nemá.  V zostávajúcom čase sa už nič podtatné neudialo, a tak sa v šlágri kola body rovnomerne delili.

FK Partizán Bardejov - MFK Zemplín Michalovce  1:1 (1:1)

Góly: 45+2. Ján Zapotoka – 22. Bayon (pen.)

Rozhodovali: Sedlák - Hrdlička, Ličko

Divákov: 541.

FK PARTIZÁN: Molčan – Kutlík, Palša (K), Staš, Kica – L. Zapotoka, Revák (75. Stachura) – Gruca, J. Zapotoka, Guľa (85. Kolibab) – Pyda (82. Pavúk). 

MFK ZEMPLÍN: Raška - Perez, Gallo, Podhorín, Streňo - Grič - Vernon, Bayon (90+ Danko) - Regáli (89. Tubonemi), Kunca, Leško (70. Koscelník).



Uverejnené: 01.11.2014 15:39:13 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.