files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Vysoká výhra HK Dukla v Považskej Bystrici

Hokejisti HK Dukla Michalovce sú na ďalšej víťaznej vlne. V stretnutí osemnásteho kola prvej hokejovej ligy zvíťazili na ľade HK 95 Považská Bystrica vysoko 8:1 a pripísali si tak na svoje konto tretie víťazstvo v rade. Po dva presné zásahy v stretnutí na Považí zaznamenali Ivan Fedorko, Martin Schnelly a Peter Čížek, po jednom pridali Igor Halás a Štefan Majerník. Michalovčania sa tak udržali na prvom mieste tabuľky, keď pred druhou Detvou majú lepšie skóre, no aj o odohratý zápas viac. Keďže si svoj súboj devätnásteho kola na ľade SR 18 (6:0) predohrali už v októbri, v piatok budú mať voľno a najbližší súťažný zápas odohrajú až v stredu 12. novembra, kedy o 17.00 privítajú v šlágri dvadsiateho kola celok Bardejova.

Michalovčania cestovali na Považie bez chorých bekov Jána Šeligu s Ondrejom Brijákom, ku ktorým sa pridal aj útočník Tomáš Banovský. Tréner Milan Staš po prvýkrát v sezóne postavil do brány od začiatku duelu hrdinu piatkového duelu s Trnavou Karla Němca a ten sa mu odmenil ďalším výborným výkonom, keď kryl 35 striel domácich. Aj keď išlo o súboj posledného tímu tabuľky s prvým, začalo sa dosť opatrne. Diváci však nemuseli na prvý gól čakať veľmi dlho. V siedmej minúte zakombinovala štvrtá michalovská formácia a na konci akcie bol Ivan Fedorko - 0:1. V prvej dvadsaťminútovke už ďalší gól nepadol. Diváci sa ďalších dočkali až v tej druhej. Obidva padli do siete domácich. Najskôr sa hneď v úvode presadil Igor Halás a v 34. minúte pridal tretí gól do brány Adama Nagyho opäť Ivan Fedorko - 0:3. Vrece s gólmi sa roztrhlo až v záverečnej časti. V 45. minúte pri vlastnom oslabení vsietil štvrtý gól Dukly Štefan Majerník a v 47. minúte už na 5:0 upravil Martin Schnelly. Domácim sa podarilo zaznamenať čestný úspech v 48. minúte, keď čisté konto Karelovi Němcovi prekazil Jakub Rufati - 1:5. Michalovčania však odpovedali v poslednej desaťminútovke ešte troma gólmi, keď sa v priebehu necelých päťdesiatich sekúnd dvakrát presadil Peter Čížek a raz Martin Schnelly, ktorí sa tak postarali o vysoké víťazstvo 8:1. 

HK 95 Považská Bystrica - HK Dukla Michalovce  1:8 (0:1, 0:2, 1:5)
Góly: 48. Rufati (Kudlej, Balušík) - 7. Fedorko (Mikula, Němec), 21. Halás (Šechný), 34. Fedorko (Huňady, Šterbák), 45. Majerník (Halás, Kubát) oslab/1, 47. Schnelly (Šechný, Fedorko), 56. Čížek (Šterbák, Kubát), 57. Čížek (Majerník, Urban), 57. Schnelly (Šechný, Fedorko)
Vylúčení: 1:5. Presilovky: 0:0. Oslabenia: 0:1. Rozhodovali: Adamec – Brath, Valo. Divákov: 112.
HK 95: A. Nagy - Hriňa, M. Mikuš, Filo, Balušík, Fillo, Palovič - T. Lipták, Kudlej, Ižvolt - Kovačič, P. Ligas, M. Trenčan - Šugár, Dírer, Jurášek - Kožúrik, Rufati, Švantner.
HK DUKLA: Němec - Kubát, M. Šterbák, V. Urban, Drotár, M. Tkáč, Buraľ - Fajčák, Šechný, Halás - Podsedlý, Majerník, Čížek - Cmorej, Linet, M. Schnelly - Fedorko, Huňady, Mikula.



Uverejnené: 05.11.2014 21:18:29 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.