files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla po týždňovej prestávke privíta v šlágri Bardejov

V stredu sa po skoro dvoch týždňoch na vlastnom ľade predstavia hokejisti HK Dukla Michalovce, ktorí o 17.00 privítajú v šlágri 20. kola prvej hokejovej ligy družstvo HC 46 Bardejov.

Michalovčania minulý týždeň absolvovali iba jeden duel, v ktorom zvíťazili v Považskej Bystrici hladko 8:1. V piatok mali voľno, keďže si zápas na ľade slovenskej osemnástky predohrali (6:0), čo ich priami konkurenti o čelo tabuľky využili a Duklu tak zosadili na tretie miesto. Prvá je po devätnástich kolách Detva, za ktorou majú trojbodovú stratu Bardejov a Michalovce, navyše z úzadia útočí aj Spišská Nová Ves, ktorá na dvojicu pred sebou stráca iba jeden bod. „S tretím miestom sme zatiaľ spokojní,“ rozhovoril sa kapitán HK Dukla a súčasne aj asistent trénera Richard Šechný, ktorý následne k doterajším výsledkom tímu dodal. „Samozrejme, mohlo to byť aj lepšie. Stratili sme niekoľko bodov, no to sa stalo aj ostatným tímom, takže čelo tabuľky je vyrovnané. Nebyť tých strát, boli by sme určite na prvom mieste, no myslím si, že to zatiaľ nie je z našej strany najhoršie.“

Po výhre v Považskej Bystrici „vojakom“ ich tréner Milan Staš voľno nedoprial. Normálne absolvovali tréningové jednotky vo štvrtok aj v piatok a navyše aj v nedeľu. „Využili sme to na dobitie síl, ktoré by nám mali v náročnom programe pomôcť. Venovali sme sa posilňovni, ale aj korčuľovaniu, takže určite voľno splnilo svoj účel,“ podotkol Richard Šechný, na ktorého spoločne so spoluhráčmi teraz čaká ťažký týždeň. V dvojzápase totiž nastúpia proti tímom z absolútneho čela tabuľky. V stredu privítajú Bardejov, v piatok sa zase predstavia na ľade lídra súťaže Detvy. „Určite by som nehovoril o nejakom týždni pravdy. Súťaž je vyrovnaná a sú v nej aj ďalšie silné družstvá nielen my, Bardejov či Detva. Dobré družstvo má napríklad aj Spišská Nová Ves. Zatiaľ to však vyzerá tak, že z nás troch by tú prvú ligu niekto vyhrať mal. Aj preto nechceme strácať body s priamymi konkurentmi a k tohto týždňovým zápasom musíme aj takto pristúpiť,“ uviedol Richard Šechný, podľa ktorého si Michalovčania nepripúšťajú, že v stredu doma pustia perie. „To určite nie. Oni samozrejme budú motivovaní, pretože nám chcú vrátiť prehru 1:4 z ich ľadu. Navyše, po dlhšej dobe by mali hrať v kompletnom zložení, pretože doteraz mali dosť veľkú maródku. Očakávam teda zaujímavý zápas. Musíme od prvej minúty pristúpiť zodpovedne, vyvarovať sa chýb a takisto aj zbytočných vylúčení, pretože oni gól dať vedia. Keď sa tak stane, určite sa nám podarí nejaké góly streliť a som o tom presvedčený, že si víťazstvo pripíšeme my,“ dodal na záver kapitán HK Dukla.

Peter Brendza



Uverejnené: 11.11.2014 14:11:48 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.