files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla padla v šlágri kola

Hokejisti HK Dukla Michalovce prehrali v šlágri 21. kola prvej hokejovej ligy na ľade HC 07 Detva hladko 1:5 a prišli o prvé miesto v tabuľke, na ktorom ich vystriedal ich premožiteľ. Zverenci trénera Milana Staša sa najbližšie dvakrát predstavia doma. V stredu 19. novembra privítajú o 17.00 Prešov a v piatok 21. novembra takisto v tomto čase Liptovský Mikuláš. 

Michalovská Dukla, ktorá prišla na stretnutie o prvú priečku v tabuľke bez zranených kapitána Richarda Šechného a Filipa Podsedlého ťahala v prvej desaťminútovke za kratší koniec. Už v tretej minúte našiel Sládok pred bránou Juraja Petra a bolo 1:0. A nebyť Karla Nemca mohlo byť skóre v prospech domácich ešte výraznejšie. Michalovský golman totiž najskôr vychytal Kanaeta a potom si zgustol aj na Lunterovi. V druhej desaťminútovke sa už viac osmelili aj hostia a počas presilovky o dvoch hráčov vyrovnal Vladimír Urban - 1:1. V záverečných sekundách prvej tretine sa ukázal ešte dvakrát Karel Němec, ktorý zlikvidoval dve tutovky Budu. V úvode druhej tretiny nepremenil Igor Halás trestné strieľanie, následne putoval na trestnú lavicu za hru vysokou hokejkou Martin Drotár a Juraj Petro zaznamenal svoj druhý gól v zápase - 2:1. V závere druhej tretiny sa ešte do čierneho trafil aj Brandon Parhouse - 3:1. Domáci boli pri chuti aj v záverečnej časti a po góloch Ivana Zorvana a Viktora Fekiača zvíťazili 5:1 a vrátili sa tak na prvé miesto v tabuľke.

HC 07 Detva - HK Dukla Michalovce 5:1 (1:1, 2:0, 2:0)

Góly: 3. Petro (Sládok), 25. Petro (Srnka, Hataš) pres/1, 39. Parkhouse (Kanaet), 52. Zorvan, 55. V. Fekiač (Hataš, Pač) pres/1 – 18. Urban (Šeliga) pres/2

Vylúčení: 7:6, navyše Lunter 10. minút nešportové správanie - Huňady 10. minút nešportové správanie, Briják 5+DKZ napadnutie. Presilovky: 2:1. Oslabenia: 0:0. Rozhodovali: Fridrich - Návratek, Valko. Divákov: 463.

HC 07: Košarišťan – Hataš, Pač, P. Lunter, Sládok, Mačkovič, Pinka – Petro, Srnka, V. Fekiač – Parkhouse, Kanaet, Metcalfe – Zorvan, P. FekiAč, Buda – Kucej.

HK DUKLA: Němec – Šterbák, Kubát, Briják, Urban, Šeliga, Tkáč – Drotár, Linet, Fajčák – Čížek, Majerník, Halás – Schnelly, Huňafy, Cmorej – Banovský. Fedorko.



Uverejnené: 14.11.2014 21:57:11 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.