files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Krádež v Pavlovciach nad Uhom za 3 500 Eur !

V minulom týždni došlo na územi Zemplína k viacerým trestným činom. Asi najviac sa podarilo odniesť lupičom v Pavlovciach n/Uhom, ktorí "brali" až 3 500 Eur.

 
Obvinenie zo sprenevery

Michalovskí policajti vypátrali a z prečinu  sprenevery obvinili dvoch mužov – 27-ročného  Richarda a 20-ročného Arpáda z Veľkých Kapušian, ktorí si ako zamestnanci herne vo Veľkých Kapušanoch zabezpečujúci obsluhu hracích automatov prisvojili finančnú hotovosť zverenú na vyplácanie výhier. Prvý z obvinených si v dobe od 25.01. do 26.01.2010  prisvojil finančnú hotovosť 715,60 € a druhý v dobe od 02.06. do 30.06.2009  hotovosť 842,-€, ktorú použili pre súkromné účely. Obvinení sú stíhaní na slobode.

Obvinenie z nebezpečného vyhrážania


Z prečinu nebezpečného vyhrážania michalovský vyšetrovateľ obvinil 54-ročného Petra K. z Michaloviec, ktorý sa v pondelok večer v byte na Ulici J. Murgaša v Michalovciach vyhrážal svojej 81-ročnej matke, že jej ublíži, poláme na nej palicu a vyhodí ju z balkóna. Zároveň ju rukou udrel po hlave a spôsobil jej pohmoždenie hlavy s dobou liečby  do 7 dní. Obvinený bol zadržaný a umiestnený do cely policajného zaistenia. 

Vlámania

V obci Pavlovce nad Uhom (okr. Michalovce) sa v dobe od  25.03. do 29.03.2010 neznámy páchateľ vlámal do rodinného domu, z ktorého odcudzil dva  plazmové televízory, dva notebooky a hifi vežu. Majiteľke spôsobil celkovú škodu 3.500,-€.
 
V noci z nedele na pondelok sa neznámy páchateľ vlámal do obývaného rodinného domu na Kollárovej ulici v Sobranciach, z ktorého odcudzil notebook, dva hardwarové kľúče, dva USB kľúče, klávesnicu, internet router, dva mobilné telefóny, fotoaparát a hotovosť 60,-€. Majiteľovi vznikla škoda 1.460,-€.

Vypátranie páchateľov krádeží vlámaním

Policajti OO PZ Veľké Kapušany včera zadržali a následne z prečinov krádeže a porušovania domovej slobody obvinili 22-ročného Miroslava a 21-ročnú Malvínu z Veľkých  Kapušian (okr. Michalovce), ktorí sa okolo 01.00 hod. v bytovom dome na sídlisku P.O. Hviezdoslava vo Veľkých  Kapušanoch vlámali do pivnice, z ktorej odcudzili televíznu anténu s káblom, pričom ich zadržali policajti. Majiteľovi spôsobili škodu 17,-€. 
            
Poškodzovanie cudzej veci – vypátranie páchateľa

Sobraneckí policajti vypátrali a z prečinu poškodzovania cudzej veci obvinili 16-ročného Maroša zo Sobraniec, ktorý vo februári tohto roku kameňom rozbil okná na dvoch osobným motorových vozidlách a troch rodinných domoch v Sobranciach. Majiteľom spôsobil škodu 313,30 €.
                     
Na príčine požiaru žiarovka

Od žiarovky, ktorá svietila v skrini domu niekoľko hodín sa vznietili šaty, textil v skrini a nakoniec aj celý interiér domu. Na mieste zasahovali michalovskí hasiči.

Hasiči museli konať rýchlo, nakoľko dom bol celý z drevenej konštrukcie a bolo nutné požiar čím skôr dostať pod kontrolu, vyjadril sa vyšetrovateľ príčin požiarov z Hasičského a záchranného zboru v Michalovciach Marián Kováč. Vyšetrovateľ upresnil, že požiar vypukol v skrini umiestnenej na chodbe. Oheň vznikol od svietidla, ktoré bolo zasvietené nedopatrením dlhšiu dobu. "Od horúceho povrchu svietidla došlo potom k vznieteniu textílií, ktoré boli v jeho blízkosti," vysvetlil Kováč.
Našťastie, sa ale pri požiari nikto nezranil, keďže v čase požiaru sa doma majitelia nenachádzali. Škoda, ktorá vznikla bola vyčíslená na viac ako 9-tisív €.                                    
                          Veronika Kmecová

 



Uverejnené: 10.04.2010 10:18:33 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.