files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Triumf Dukly v Topoľčanoch

Michalovskí hokejisti zvíťazili v stretnutí 24. kola I. hokejovej ligy na ľade HC Topoľčany hladko 4:2 a upevnili si tak tretiu priečku v tabuľke. Dva góly michalovskej Dukly zaznamenal obranca Zoltán Kubát, po jednom pridali dvaja Martinovia Schnelly a Drotár. Zverenci trénera Milana Staša sa najbližšie predstavia na domácom ľade, keď v piatok 28. novembra o 17.00 privítajú celok HC Dukla Senica.

Michalovčania síce v prvom vzájomnom dueli v Topoľčanoch prehrali 1:7, teraz však podobný výsledok nedopustili a od začiatku kráčali pevným krokom za víťazstvom. Dôležitá sa ukázala prvá tretina. V 4. minúte otvoril skóre Martin Schnelly. Michalovčania aj naďalej diktovali tempo hry a odmenou im zato boli ďalšie dva góly v priebehu jednej minúty, ktoré zaznamenal Zoltán Kubát. Záverečné sekundy na góly plodnej prvej tretiny patrili domácim. Tí totiž zásluhou Guričana využili presilovku a znížili na 1:3. V druhej tretine sa obraz hry príliš nezmenil. Michalovčania naďalej kontrolovali priebeh zápasu a v poslednej minúte tejto časti zvýšil ich náskok na 4:1 Martin Drotár. V záverečnej tretine sa skóre menilo až v poslednej minúte, kedy Fusek zmiernil prehru Topoľčian na 2:4.

HC Topoľčany - HK Dukla Michalovce 2:4 (1:3, 0:1, 1:0)
Góly: 20. Guričan (Bosák, Szalay) pres/1, 60. Fusek (Szalay, Kačer) – 4. Schelly (Linet, Podsedlý), 16. Kubát (Majerník, Banovský), 17. Kubát (Drotár) pres/1, 40. Drotár (Halás, Fajčák)
Vylúčení: 5:4. Presilovky: 1:1. Oslabenia: 0:0. Rozhodovali: Friedrich - Beniač, Moravec. Divákov: 289.
HC: Račko - Kutňanský, Bystričan, Mrázik, Guričan, Georgievský, Chromý, Ozimák - Fusek, Hurtaj, Káčer - M. Záborský, Szalay, Chlapovič - Záhorský, Dobrý, Hudec - Bosák.
HK DUKLA: Němec - Kubát, Šterbák, Urban, Šeliga, Tkáč, Briják, Buraľ - Drotár, Halás, Fajčák - Čížek, Majerník, Cmorej - Banovský, Linet, Podsedlý - Schnelly, Huňady, Fedorko.

 

    



Uverejnené: 26.11.2014 19:57:09 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.