files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Florbalistky v Partizánskom s jediným bodom

Michalovské florbalistky sa týždeň po domácom turnaji opäť predstavili v súťažnom dvojzápase. Ten tentoraz absolvovali v Partizánskom, kde boli ich súpermi domáci líder prvoligovej tabuľke FBK Harvard a 1. FBK Quick Sport Banská Bystrica. Oproti minulému týždňu sa im nedarilo, keďže získali iba jeden bod za remízu 4:4 s domácim výberom, v druhom zápase stredoslovenkám podľahli hladko 1:6. Pre zverenky trénera Dáriusa Síheľského to boli posledné majstrovské stretnutia v tomto roku, ďalšie odohrajú až v roku 2015.

Michalovčanky cestovali do Partizánskeho výborne naladené, keďže týždeň predtým zdolali na vlastnej pôde Trenčín 5:4 a rozdrvili Florpédo Bratislava 8:2. Bodovať chceli aj na západe Slovenska, no v ceste im stáli silní protivníci, ktorých bolo takisto cieľom niečo uhrať. "Nemáme za sebou najlepšie zápasy. Proti Quick Sportu sme na začiatku dominovali, mali sme viacero gólových šancí, no využili iba jednu. To pravdepodobne rozhodlo, keďže od druhej tretiny dominovali v hale v Partizánskom naše súperky. Tie v druhej tretine štyrmi gólmi otočili priebeh zápasu na svoju stranu a víťazstvo už zo svojích rúk nepustili. Boli sme málo dôrazní pred svojou bránou, keď Bystričanky dosiahli zo svojich šiestich až päť gólov z dorážky. Naše mladé družstvo v tomto stretnutí teda doplatilo na koncovku a slabý dôraz pred svojou bránou, kde dievčatá vôbec nepomohli brankárke," zdôraznil na margo vysokej prehry vedúci družstva Eastern Wings Michalovce Gerhard Puchír. Ani v druhom stretnutí Michalovčanky nezabodovali naplno, no odniesli si aspoň cenný bod za remízu 4:4 s domácim FBK Harvard, ktorý je momentálne lídrom prvoligového pelotónu."Vyrovnaný boj nepriniesol pekný zápas, bojovalo sa o každú jednu loptičku. So súperom sme sa držali plece pri pleci. Tri minúty pred koncom sme sa dostali dvoma gólmi v rozpätí desiatich sekúnd dovedenia, to sme ale neudržali, keďže domáce presne päťdesiat sekúnd pred koncom vyrovnali," zhodnotil aj druhý víkendový duel vedúci Eastern Wings Michalovce. 

Eastern Wings Michalovce - 1. FBK Quick Sport Banská Bystrica 1:6 (1:0, 0:4, 0:2)

FBK Harvard Partizánske - Eastern Wings Michalovce 4:4 (2:2, 0:0, 2:2)
Zostava Eastern Wings: Kuchariková - Dzurinová, Hańová, Jakabová, Kandriková, Škodiová, Chudinová, Galova, Brecková, Naščáková, Poláková

Peter Brendza



Uverejnené: 10.12.2014 13:22:14 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.