files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Aby im Silvester chutil lepšie

Hokejistom HK Dukla Michalovce posledné predvianočné zápasy nevyšli. „Stašovci“ v nich najskôr podľahli Bardejovu na jeho ľade hladko 1:6 a potom doma prehrali s lídrom tabuľky Detvou 1:2, čím sa zosunuli na štvrté miesto tabuľky a musia si začať dávať pozor aj pred tímami, ktoré sú v tesnom závese za nimi.

Dať dokopy dva góly proti tímom z absolútnej špičky prvej hokejovej ligy je veľmi málo a s takýmto rezultátom družstvo nemôže pomýšľať na body. To sa stalo aj Michalovčanom, ktorým v súbojoch proti priamym konkurentom v boji o čelné pozície v tabuľke zvlhol pušný prach a rázom tak nemohli pomýšľať na úspech. „V obidvoch zápasoch sme doplatili na koncovku, v ktorej sa trápime už dlhšie,“ poznamenal útočník druhej michalovskej lajny Peter Čížek. „Určite sme v týchto zápasoch mohli a mali dať viac gólov. Žiaľ, neskórovali sme ani z čistých šancí a tak sme bodovať ani nemohli,“ podotkol ešte s 27 bodmi za trinásť gólov a štrnásť asistencií tretí najproduktívnejší hráč michalovskej Dukly, ktorý sa do zostavy trénera Milana Staša vrátil pred zápasmi s tímami z prvej trojky.

Predvianočné zápasy im nevyšli, Michalovčania však veria v obrat pred poslednými dvoma zápasmi roka. Budú to však mať veľmi ťažké, pretože v oboch sa predstavia na ľade súperov, kde v tejto sezóne už raz ťahali za kratší koniec. V nedeľu absolvujú duel na ľade v poslednej dobe trápiaceho sa Prešova, v utorok sa zase predstavia v Liptovskom Mikuláši, kde veľa tímov v tejto sezóne neboduje. „Čaká nás veľmi ťažký záver roka, pretože ide o oboch silných súperov,“ uviedol Peter Čížek, ktorý sa následne zameral na najbližšieho súpera Dukly, družstvo P.H.K. Prešov. „Vieme, čo nás tam čaká. Ide o mladé družstvo, ktoré dobre korčuľuje. Na vlastnom ľade sú silní a príliš často neprehrávajú. My sa ale musíme na nich dobre pripraviť, pretože v posledných dvoch zápasoch roka chceme vyhrať. Predvianočné zápasy nám príliš nechutili, dúfam teda, že nám Silvester bude chutiť viac,“ dodal na samotný záver útočník michalovskej Dukly.   

Peter Brendza



Uverejnené: 27.12.2014 15:23:09 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.