files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

V Dukle je nespokojnosť, hrozia vyhadzovy

Aj napriek umiestneniu v prvej štvorke nevládne po 35. kolách prvej hokejovej ligy v tíme HK Dukla Michalovce spokojnosť. Tá sa týka nielen výsledkov, ale aj výkonov tímu. Vedenie klubu preto zdvíha varovný prst a keď sa to v najbližších dňoch nezmení, bude konať.

Za celý manažment klubu prehovoril prezident Alexander Černega. „Určite nie sme spokojní. Raz zahráme dobre, potom zle a to nie je dobré. Play-off sa blíži a s výkonmi, aké podávame, v ňom veľa vody nenamútime,“ rozhorčene skonštatoval Alexander Černega, podľa ktorého slov to majú nahnuté niektorí hráči. „Počkáme ešte tento týždeň, kedy nás čakajú dva zápasy v stredu v Senici a potom v piatok doma so Spišskou Novou Vsou. Keď sa naše výkony diametrálne nezmenia, prídu zmeny a niektorí hráči odídu. Náš herný prejav zaostáva za očakávaním a preto musíme niečo robiť. Základná časť je už totiž na konci a play-off klope na dvere. Vo vedení sme si nechali priestor ešte do piatku a potom učiníme rozhodnutie.“

V Senici aj s dvoma posilami

Prvé zmeny v kádri prišli už na začiatku tohto týždňa. Tentoraz však iba smerom dnu. Vedenie klubu totiž muselo zaplátať diery po dvojici Vladimír Urban - Ľuboš Fajčák, ktorí vypadli zo zostavy trénera Milana Staša kvôli dlhodobým zraneniam do konca sezóny. Do tréningového procesu sa v pondelok zapojila dvojica - obranca Milan Bednár a útočník Jakub Kubiš, ktorí naposledy pôsobili v extraligovej Žiline. Spomenutá dvojica by mala hrať už dnes na ľade Senice.

 

Jakub Kubiš sa opäť predstaví v drese michalovskej Dukly

Jakuba Kubiša veľmi michalovskému divákovi predstavovať netreba. V minulej sezóne tu totiž relatívne úspešne pôsobil, keď v 28 zápasoch základnej časti zaznamenal 16 gólov a 13 asistencií a v play-off k tomu pridal v 15 zápasoch štyri body za jeden gól a tri asistencie. Druhým novicom je dvadsaťjedenročný bek Milan Bednár. Ten v minulosti pôsobil okrem materskej Považskej Bystrici aj v Trenčíne, ruskom Progress Glazov, talianskom Eppan/Appiano a za sebou má aj pôsobenie v tíme Orange 20. „Táto dvojica prichádza nielen preto, že sa zranili Fajčák s Urbanom, ale aj preto, že je naša nespokojnosť s výkonmi tímu. Na lane máme aj ďalších hráčov, takže môžeme očakávať pred koncom základnej časti aj ďalšie zmeny,“ podotkol Alexander Černega a k príchodu dvojice „žilinských vlkov“ ešte poznamenal. „Bednár k nám prichádza na prestup, Kubiš na hosťovanie do konca sezóny.“

Proti Spišiakom už aj s Martinom Bobošom

Jedným z tých, ktorí by mali pred koncom základnej časti vystužiť káder Dukly, je aj odchovanec michalovského hokeja Martin Boboš. Tento kremenitý bek, ktorému iba jeden centimeter chýba k dvom metrom, v ostatných dvoch sezónach pôsobil v kanadskom juniorskom Prince George Cougars a zhruba od Vianoc sa po ukončení pôsobenia za morom pripravuje s Michalovcami. „Máme o neho obrovský záujem. Ide o odchovanca michalovského hokeja, ktorý by mal byť pre nás prínosom. Momentálne sa jeho angažmán tu vybavuje a v piatok proti Spišskej Novej Vsi by už mal byť k dispozícii,“ uviedol na margo príchodu devätnásťročného Boboša, ktorý je mládežníckym reprezentantom Slovenska a pred dvoma rokmi si zahral aj na MS 18 v ruskom Soči, prezident michalovského hokejového klubu. 

Martin Boboš sa už niekoľko týždňov pripravuje s michalovskou Duklou

Peter Brendza



Uverejnené: 07.01.2015 11:27:37 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.