files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Majiteľ pizzérie Giacomo: "Najlepšie sú ROMA A BIBIONE"

Ponuka pizze v našom meste je skutočne veľká. My sme však nedokázali odolať tejto pochúťke práve v pizzérii Giacomo, ktorá nedávno oslávila svoje prvé jubileum. Pretože sme sa chceli dozvedieť niečo viac, spýtali sme sa jej majiteľa pána Pietra Romaniho, nielen na pizzu, ale aj na pripravované akcie.


1. Skúste našim čitateľom predstaviť vašu pizzeriu Giacomo a čím je podľa vás iná, ako vaša konkurencia?

Ešte pred otvorením prevádzky pizzerie Giacomo v obchodnom centre Zemplín, sme si povedali, ako má vyzerať a chutiť naša pizza. Od začiatku sme našim zákazníkom chceli ponúknuť pizzu, ktorá by mala nielen chutiť, ale aj pripomínať krásne slnečné Taliansko. Preto má tenké cesto, originálnu paradajkovú omáčku a typický taliansky syr - mozzarellu. Nechceli sme kombinovať tisíce ingrediencií, vsadili sme na jednoznačné príchute, ako napríklad šunková, syrová, slaninová a pod. Ale našou hlavnou pýchou je pec na drevo, ktorá dáva našej pizzi špecifickú chuť a vôňu. A v tom je jej čaro. Nesmiem však zabudnúť na celý kolektív pizzérie Giacomo, ktorý pripravuje pochutiny s láskou, tak aby chutili všetkým, za čo im ďakujem.
 
2. Pizza nie je jediné, čo nám môžete ponúknuť...

Samozrejme, že nie. Okrem tejto pochutiny si u nás môžete vychutnať cestoviny penne v kombinácii štyroch omáčiek - syrovej, paradajkovej, pikantnej a boloňskej, syra a prílohy, na akú máte práve chuť. Čo sa týka talianskej kuchyne nesmiem zabudnúť na chutný zákusok Tiramisu. Súčasťou ponuky sú teplé či studené nápoje, cukrovinky, horúca čokoláda alebo skvelé destké menu s hračkou pre detičky. Samozrejmosťou našej pizzérie je BEZPLATNÁ donášková služba vrámci mesta Michalovce.


3. GIACOMO ale nedávno oslávil svoje prvé narodeniny. Bolo čo oslavovať?

Iste! V prvom rade by som chcel poďakovať našim zákazníkom, pretože bez nich by sme tu asi neboli. Sme radi, že sa naša pizza dostala do povedomia a že im chutí. Práve preto, sme ako malé poďakovanie pripravili súťaž o skvelý zájazd do mekky Talianska - Ríma. Táto kupónová akcia trvala vyše mesiaca a dnes sme radi, že Vám môžeme spomedzi 1486 zúčastnených predstaviť víťaza, vlastne výherkyňu, ktorou je Marika Čižmáriková z Michaloviec. Žrebovanie prebehlo veľkolepo a šťastnú ruku pri výbere mali Miška Čobejová a Ady Hajdu, vážení hostia OC Zemplín, dňa 27. marca 2010. V mene kolektívu pizzerie Giacomo by som chcel ešte raz srdečne poblahoželať a zaželať víťazke krásny výlet do Ríma plný zážitkov.
 
4. Na čo sa môžu zákazníci tešiť v najbližšej dobe a ktorá pizza chutí vašim zákazníkom najviac?

V mesiaci apríl máme pripravenú akciu pre našu donáškovú službu. Každý zákazník, ktorý si objedná pizzu alebo cestoviny, dostane zadarmo (okrem donášky a krabice) plechovku nápoja Pepsi. Súčet služieb a tovaru, ktoré má pri donáške iba náš klient ZADARMO, je 1,54 EUR (t.j. 46,40 SK). Vážime si našich zákazníkov, a preto sa im snažíme ponúknuť čo najviac. Stálou akciou pizzerie je pri jednorázovej objednávke piatich pízz tričko Giacomo zdarma. No a ak by som mal rozhodnúť, ktorá z pízz chutí, alebo je objednávaná najviac, sú to jednoznačne pizza ROMA (šunková) a BIBIONE (syrová - 4 druhy syra).
 
5. Veríme, že sa vám aspoň takto bude dariť aj naďalej. Chcete dodať niečo na záver?

Snáď len poďakovať za Váš záujem a Vašim čitateľom zaželať dobrú chuť pri ochutnávke našej pizze.
           

             (juke)



Uverejnené: 11.04.2010 13:30:57 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.