files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

V dráme úspešná Dukla, v sérii vedie 1:0

Hokejisti HK Dukla Michalovce zvíťazili v prvom súboji štvrťfinálovej série prvej hokejovej ligy na ľade MHK 32 Liptovský Mikuláš 5:4 po samostatných nájazdoch a v sérii sa tak ujali vedenia 1:0. Michalovskí hokejisti druhý súboj štvrťfinálovej série na ľade Liptovského Mikuláša odohrajú v sobotu o 17.00, tretí už na ich ľade sa uskutoční v utorok 10. februára o 17.00.

Michalovskí hokejisti nastúpili aj s dvoma posilami z extraligového Martina (obranca Dvořák, útočník Jurášek) a s cieľom po prvýkrát v sezóne dobyť Liptov. Po opatrnom začiatku prvýkrát v zápase udreli domáci, ktorí gólom Devečku potrestali vylúčenie Čížeka. Následne sa im to nepodarilo pri vylúčení Marcela Šterbáka a v závere prvej časti za to pykali. Pri vylúčení Jančiho totiž rovnakou mincou odpovedal Filip Podsedlý - 1:1. Po vyrovnanej prvej tretine sa hrala rovná partia aj v druhej tretine. Keď sa zápas naklonil do svojej druhej polovice, udrela michalovská Dukla po druhýkrát. Opäť v tom bol druhý útok a na konci akcie Igor Halás - 1:2. Domáci mohli vyrovnať v závere druhej časti, vylúčenie Bednára ale nepotrestali. Ozajstné gólové hody videli diváci až v tretej tretine, konkrétne v jej druhej desaťminútovke. Hneď na jej začiatku prišiel obrat domácich. Tí za 100 sekúnd otočili skóre vo svoj prospech. Najskôr vyrovnal Sukeľ, potom poslal Liptákov do vedenia Juraj Kadlubiak. Hráči Dukly sa ale nevzdávali. Tri minúty pred koncom sa podarilo vyrovnať Milanovi Bednárovi. To ale nebolo z gólových hodov všetko. Stoštyridsať sekúnd pred koncom poslal domácich do vedenia Roháč a zdalo sa, že jeho gól bude víťazný. Nebol. Michalovčania totiž odvolali brankára Fedora a 73 sekúnd pred koncom poslal Peter Čížek zápas do predĺženia - 4:4. V ňom gól nepadol, o víťazovi úvodného duelu tak museli rozhodnúť samostatné nájazdy. V nich boli úspešnejší hostia, keď rozhodujúci samostatný nájazd premenil Igor Halás a Dukla tak v sérii vedie 1:0. Bitka sa ale iba začala...

MHK 32 Liptovský Mikuláš - HK Dukla Michalovce  4:5 po sam. nájazdoch (1:1, 0:1, 3:2 - 0:0)
Stav štvrťfinálovej série: 0:1
Góly: 11. Devečka (Bartík, Macík) pres/1, 50. Sukeľ (Janči), 51. Kadlubiak (Sukeľ, Uhrík), 58. Roháč (Trochta) - 20. Podsedlý (Halás, Bednár) pres/1, 31. Halás (Linet), 57. Bednár (Podsedlý), 59. Čížek (Šechný, Šterbák), rozhodujúci sam. nájazd Halás
Vylúčení: 4:5, navyše Macík (LM) 10. min. nešportové správanie. Presilovky: 1:1. Oslabenia: 0:0. Rozhodovali: Valach - Číž, Valko. Divákov: 1140.
MHK 32: Hollý - Hriňa. T. Devečka, M. Školiak, Kadlubiak, Janči, Mezovský, Nitriansky - Bartík, Kuric, Macík - Roháč, Trochta, Števuliak - Uhrík, Piatka, Poliaček - Janček, Sukeľ.
HK DUKLA: Fedor - Boboš, Šterbák, Kubát, Bednár, Šeliga, Dvořák, Buraľ, Briják - Banovský, Šechný, Drotár - Podsedlý, Linet, Halás - Schnelly, Majerník, Méry - Rožník, Jurášek, Čížek.

Ďalší program štvrťfinálovej série
2. zápas: MHK 32 Liptovský Mikuláš - HK Dukla Michalovce (sobota 7. február o 17.00)
3. zápas: HK Dukla Michalovce - MHK 32 Liptovský Mikuláš (utorok 10. február o 17.00)
Prípadný 4. zápas: HK Dukla Michalovce - MHK 32 Liptovský Mikuláš (streda 11. február o 17.00)
Prípadný 5. zápas: MHK 32 Liptovský Mikuláš - HK Dukla Michalovce (piatok 13. február o 17.00)



Uverejnené: 06.02.2015 19:46:46 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.